Widok

super tusz

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczynki, powiem wam, ze znalazlam super tusz, a jestem dosc wybredna klientka. Postanowilam zaryzykowac i kupilam tusz avonu super ful ("pelnia rzes"). O ile jestem BARDZO sceptyczna do kosmetykow tanich i wszelkich malowidel avonu, ktore po prostu byly cienkie (bo z tej firmy lubie tylko wszelkie pachnace np. balsamy), to ten jest po prostu rewalacyjny i moje oczyska wygladaly jak podkrecone zalotka i pieknie rozdzielilo rzesy. Tusz ma taka smieszna szczoteczke i nic sie nie brudzi i skleja.

Tusz jest nawet lepszy niz 2000 calorii a cena perwersyjnia niska - 17.9 zl ;-)))

Polecam, moze ktoras bedzie chciala sprobowac.

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wypróbuję :)
cały czas szukam dobrego tuszu... narazie każdy ma sporo minusów...

Zapamiętam :) avon :)

hihi a ja się bardzo żadko maluję więc u mnie większość tuszów w końcu zasycha:)

image

też go uzywam :-)

image
image
no to mnie zdziwiłaś tym avonem. kiedyś miałam pare tuszy z avonu i były beznadziejne to mało powiedziane. zawsze strasznie wodniste i szybko wysychające ale może coś się poprawiło. Może i ja spróbuję :) jak do tej pory to byłam wierna 2000caliorie

image

dobrze wiedzieć :-) muszę zobaczyć bo mam nawet nowy katalog :-)

imageimage
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla mnie jesteś całym światem!
;) no wiecie co ;) a ja kupiłam go własnie mamie a sobie max factora..i co mam zrobić podmianke??

Szczęście to je­dyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
Lamia nie musisz,max factor Cię nie zawiedzie!!!
Używam - jest świety!!

image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dieta warzywno-owocowa dr.Dąbrowskiej-ktoś stosuje? (30 odpowiedzi)

Dziewczyny,czy któraś z Was stosowała tę dietę,badz stosuje? Bardzo mnie zaciekawiła,chciałabym...

powiedzcie, że jeszcze będzie lepiej... (23 odpowiedzi)

Moje trzymiesięczne niemowlę właśnie skończyło płakać po ponad pół godzinie...Ono jest chore, ja...

Jak dojechać do LuxMedu w Gdańsku? (3 odpowiedzi)

Podano mi adres Al. Zwycięstwa 49. Będę jechać kolejką i jak wysiądę na Stoczni do będzie ok? I...

do góry