Widok

sylwester z mężem

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
znajomi nas w tym roku...pominęli...z racji dziecka...a szkoda, bo właśnie znaleźliśmy opiekę na tę noc (teściowa dobra rzecz) i możemy uciec a nie mamy gdzie...:(, kasy tez nie za wiele i późno już....

może macie jakieś pomysły?
w domu strasznie nam się nie chce siedzieć, bo siedzimy cały rok, chcieliśmy zrobić domówkę ale każdy gdzieś ucieka...niekoniecznie muszę imprezować, nawet jakiś wypad za miasto na 1 dzień byłby fajny...ale ceny odstraszają....

pomocy:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
straszna ze mnie mama, bo wypatruję każdej okazji żeby się wyrwać z domu, może dlatego, że na co dzień jestem z nią sama od 6.00 rano do 22.00 na końcu świata, gdzie nawet do sklepu jest kilka kilometrów...tak więc uciekam kiedy tylko mogę, chociaż oczywiście tęsknię...ale przed tym weekendem się stresuję, bo pierwszy raz zostawię ja na tak długo...cóż, najwyżej wrócimy
oooo ze mnie tez starszna mama bo tez z checia zostawiam małą z mężem, z babcia, z siostrą i juz nie moge sie doczekac kiedy nastanie ten moment ze bedziemy mogli z mężem wyjechac sobie gdzieś na kilka dni i poszalec :)
hejka,mnie też czeka sylwester z mężem,kolejny zresztą:(dzieci moglibyśmy zostawić babci,ale propozycji od znajomych nie było,Marzy mi się od jakiegoś czasu sylwester na "dworze",tzn kulig,ognicho,pieczone kiełbaski i samogonek na rozgrzewkę hehe.No cóż może kiedyś...
w sumie tez chetnie wybralabym sie bez Wojtka ale jak dla mnie to jeszcze za wczesnie :)
moj swiat nie konczy sie na dziecku i staram sie znalesc czas na zainteresowania ale jakos tak wychodzi ze z mlodymi mamami latwiej idzie rozmowa niz z bezdzietnymi (piec minut wymiany info o bobasach a potem 2h gadania zupelnie o czyms innym) :)
Ja niestety będę sama z synkiem 4letnim w Sylwestra. Maż niestety za granica. Jeśli jakaś Mama miałaby ochotę spotkać wspólnie go spędzić, by też dzieci miały towarzystwo to proszę pisać.. GG- 1815803.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry