Widok

sytuacja na porodówkach

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
wiecie jaka sytuacja na porodówkach? słyszałam ze jest oblężenie i tłumy i w zwiazku z tym odsylają od szpitala do szpitala...
ktos moze cos potwierdzic?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak sytuacja w Redłowie na porodówce? Termin mam za 2 dni i słyszałam o przepełnieniach w szpitalach. Ma ktoś bieżące informacje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem właśnie w Redłowie na poporodowej. W piątek dużo porodów a dziś spokój. Wypisują do domu i oddział pustoszeje.

jak sytuacja w gdanskich szpitalach?

Odsyłają miało być.

Jak aktualnie wygląda sytuacja w Gdańsku? Odwołają z któryś z gdańskich szpitalu?

Podobnie w Tczewie. Dwa dni leżałam sama na sali po porodzie. Położne bardzo pomone.

Polecam Kościerzynę! Bardzo mały ruch na porodówce, położne czekają na ciężarne z uśmiechem na ustach :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A czy ktoś może się wypowiedzieć nt. porodówki w Pucku?
A jak w Wejherowie? Ktoś coś?
Rodziłam na Zaspie miesiąc temu. Podobnie jak dziewczyna z początku wątku miałam bardzo wysokie ciśnienie a i tak dopiero po 16 godzinach prób naturalnego porodu zrobiono cesarke. Wtedy było oblężenie i pewnie czekalam w ten sposób na wolna salę.
W Redłowie był full tydzień temu na patologii , porodowce, I tam gdzie się leży po porodzie
Jak tam na porodówkach?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rodziłam z poniedziałku na wtorek tydzień temu na Zaspie. Na IP przyjechaliśmy ok. 3 i nie było nikogo☺ no i na spokojnie wywiad, ktg, badania przez położną i potem lekarkę, usg i przyjęcie na porodówkę. Tam musiała chwilę wcześniej rodzić jakaś dziewczyna a tak pusto. Po 7 jak przyszła nowa zmiana to położna kazała mi trochę pospacerować i tylko widziałam jak dwa pokoje są zajęte, i wchodziła kolejna rodząca. Więc nad ranem na 5 pokoi porodowych 4 były zajęte.W szpitalu spędziliśmy 3 doby. Cały personel super, naprawdę od lekarzy po salowe:) Trafiłam na super położną Basię, której nie mogę się nachwalić.

Podnosze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak tam na porodówkach ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ktoś, coś?
Podbijam
Na patologii w wojewódzkim prawie wszystkie łóżka zajęte. Parę Pań leży pod oxytocyna innej sacza się wody...na sor o 7.30 były pustki...
A jak jest ze znieczuleniem na zaspie? Pozdrawiam
Kilka dni temu na Zaspie były pustki.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry