Widok

szczeniaczek uczniaczek

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny zastanaiwam się nad kupnem ale myślicie że dziecko takie jak Hania 11 miesiecy bedzie sie nim bawila ?
A co myslicie o kupnie uzywanego ? Sama nie wiem bo jakos mam wrazenie ze moze byc przez dziecko obśliniony , a wyprac pewnie nie mozna .
Czy ktoś kupował używanego ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też nie widzę w tym nic złego ;-).
Nie mogę się doczekać tego garnuszka, ciekawa jestem czy Lenkce się spodoba. Ostatnio zauwazyłam, że próbuje mnie naśladować i chce sama zapiąć sobie szelki od krzesełka. Także próbuje dopasować do siebie różne rzeczy, więc może jej się garnuszek spodoba.

Marchew powiedz jak czyścisz takie zabawki przed podaniem Hani?
Ja kiedys słyszałam, że pluszaki, których nie można wyprać wkłada sie do zamrażarki, na pewno trzeba wyjąć baterie,
możesz ewentualnie jakimś octeniseptem przetrzeć
ostatnio już nic nie czyszczę ;P ale zawsze czytam instrukcję obsługi i postępuję tak jak zaleca producent...
ja szczeniaczka nie polecam - moja w ogóle mało się nim interesowała, a jak juz nawet zaczeła się nim bawić to "tańcząc" z nim przez przypadek dotykała np nogi i sie wyłączał albo piosenka się zmieniała i ją to denerwowało bo przerywało jej zabawę i w końcu wogóle przestała się nim bawić

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

do góry