Widok
szerokosc obraczki
HEJ, czy któraś z Was ma obrączkę o szerokości 3mm? jest to chyba najwęższa jaka jest i mimo że już ją mam, to waham się, czy nie jest za wąska...
chodzi mi o to, czy ma jakieś mankamenty, które wyjdą "w praniu"...
ja po prostu nie przepadam w ogóle za biżuterią, więc chciałam, żeby nawet obrączka była delikatna, subtelna... dodam, że Narzeczony ma 5mm... nie będzie za dużej różnicy? :-/
chodzi mi o to, czy ma jakieś mankamenty, które wyjdą "w praniu"...
ja po prostu nie przepadam w ogóle za biżuterią, więc chciałam, żeby nawet obrączka była delikatna, subtelna... dodam, że Narzeczony ma 5mm... nie będzie za dużej różnicy? :-/
tak, Loca, lepiej się poczuję!
nie chodzi mi o względy estetyczne (bo najbardziej podoba mi się "trójka" - stąd mój wybór), tylko praktyczne - jak napisałam w pierwszym poście.
na 5 nie wymienię (bo jest dla mnie za szeroka, nie mam aż tak długich zgrabnych palców), raczej na 4, bo mam obrączkę soczewkową, która ma w sobie troszkę więcej materiału, więc mogę jeszcze coś zmodyfikowac.
innym Dziewczynom dziękuję za opinie :)
nie chodzi mi o względy estetyczne (bo najbardziej podoba mi się "trójka" - stąd mój wybór), tylko praktyczne - jak napisałam w pierwszym poście.
na 5 nie wymienię (bo jest dla mnie za szeroka, nie mam aż tak długich zgrabnych palców), raczej na 4, bo mam obrączkę soczewkową, która ma w sobie troszkę więcej materiału, więc mogę jeszcze coś zmodyfikowac.
innym Dziewczynom dziękuję za opinie :)
ja mam 4 , Mąż 6 i jest ok
hej ja mysle ze lepiej zrobic w jednym rozmiarze mm my wlasnie mamy 5mm i sa bardzo wygodne, jednak moj pierscionek zaręczynowy jest duży- może nie na szerokosc,ale ma duże oka i polecam przemyslec sprawe jesli np chce sie nosić obraczke i zareczynowy razem, bo ja sie bardzo przyzwyczailam nosic oba te krazki na jednym palcu i chociaz wyglada to "zbyt bogato" to mi jest tak najwygodniej...