Widok

szerokosc obraczki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
HEJ, czy któraś z Was ma obrączkę o szerokości 3mm? jest to chyba najwęższa jaka jest i mimo że już ją mam, to waham się, czy nie jest za wąska...
chodzi mi o to, czy ma jakieś mankamenty, które wyjdą "w praniu"...
ja po prostu nie przepadam w ogóle za biżuterią, więc chciałam, żeby nawet obrączka była delikatna, subtelna... dodam, że Narzeczony ma 5mm... nie będzie za dużej różnicy? :-/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej, ja też mam obrączkę 5mm i jest oki ale jak nie lubisz szerokich to może być 3mm- taka zgrabniutka
dla mnie 3mm wygląda jak kapsel od tymbarka...

my mamy 5mm bo chciałam, żeby moja i męża była toczka w toczkę identyczna:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam 4mm i to jest wg mnie dobry kompromis miedzy 3 a 5 :) ale kwestia gustu :D
no "piątka" jest dla mnie ogromna ;)
bardziej żałuję "czwórki"...
dzięki Loca za oryginalne porównanie, ech...
to co, żadna z Was nie ma "trójki"?
no to pocieszę cię :) ja mam 3mm :)

nie jest dla mnie za wąska :) mam małe dlonie i uwazam ze wyglada delikatnie, subtelnie :)
image[/url]
Ja mam 4 mm, ale mam też spore dłonie a obrączka na nich wygląda dobrze. Jeżeli jesteś drobną osobą to 3 mm na pewno będą wygladały dobrze :)
ja też mam 3mm, mam krótkie palce i we wszystkich szerszych wyglądałam jak zaobrączkowany ptak ;P mój ma 4mm, ale jako że jest dużo większa to ta szerokość jest proporcjonalna i wyglądają jak z kompletu
a tak swoją drogą co Ci to da, że Zosia z Pcimia też ma 3jkę?
Lepiej sie będziesz czuła jak się zgłosił pół Gdańska "my mamy 3mm"?, a może jak większość powie, że ma 5mm to wymienisz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak, Loca, lepiej się poczuję!
nie chodzi mi o względy estetyczne (bo najbardziej podoba mi się "trójka" - stąd mój wybór), tylko praktyczne - jak napisałam w pierwszym poście.
na 5 nie wymienię (bo jest dla mnie za szeroka, nie mam aż tak długich zgrabnych palców), raczej na 4, bo mam obrączkę soczewkową, która ma w sobie troszkę więcej materiału, więc mogę jeszcze coś zmodyfikowac.

innym Dziewczynom dziękuję za opinie :)
My mamy 3mm :) osobiście mam długie palce, ale dosyć szczupłe (rozmiar 9) i szersze obrączki wyglądały bardzo "ciężko". Co do użytkowania po dwóch miesiącach od ślubu nie mam żadnych "ale" :)
image

http://forum.trojmiasto.pl/Ill-love-you-till-I-die-relacja-paquerette-18-06-2011-t248517,1,11.html
ja mam 4 , Mąż 6 i jest ok
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
hej ja mysle ze lepiej zrobic w jednym rozmiarze mm my wlasnie mamy 5mm i sa bardzo wygodne, jednak moj pierscionek zaręczynowy jest duży- może nie na szerokosc,ale ma duże oka i polecam przemyslec sprawe jesli np chce sie nosić obraczke i zareczynowy razem, bo ja sie bardzo przyzwyczailam nosic oba te krazki na jednym palcu i chociaz wyglada to "zbyt bogato" to mi jest tak najwygodniej...

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry