Widok

szkoła w Bojanie opinia

Bojano Temat dostępny też na forum:
Bardzo prosze o informacje czy warto przenosic dzieci do szkoły podstawowej w Bojanie? Zamierzamy się wprowadzić w sierpniu i nie wiem czy przenosic dzieci do tej szkoły gdzie w obecnej jest świetnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Najlepiej wejdz na strone http://www.scholaris.pl i zobacz wyniki egzaminow koncowych - bedzie obiektywnie. Ja sie ciesze, ze moj syn juz konczy szkole podstawowa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
DZIĘKUJĘ ZA INFO. NIE CHODZI MI O SAM POZIOM NAUCZANIA A O WARUNKI DO AKLIMATYZACJI, CZY OTOCZENIE /PERSONEL JEST PRZYJAZNY, CZY MOŻNA NAWIĄZAĆ NORMALNĄ WSPÓŁPRCĘ Z NAUCZYCIELEM ITD. ITP.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moj syn idzie od wrzesnia do tej szkoły i byłam zobaczyc i jest okej!!! maja odzielnie gimnazjum i podastawowke jest plac zabaw za szkołą tylko ze nie ma sali gimnastycznej dzieci ćwicza na korytarzach
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie godna polecenia szkoła ...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8
nie polecam
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3
Też nie polecam, zero kontroli nad dziećmi, wychodzą kiedy chcą i nikt nie pyta gdzie ida. Mówię o maluchach!!!! A do domów maja niektóre daleko. Doświadczyliśmy na własnej skórze. Oczywiście zdziwienie było duże i wszyscy umyli ręce. Zależy na czym komu zależy bardziej.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 6
Co się stało, ze umyli ręce? Uważam że ta wypowiedź nie jest pełna.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam, a co miało się stać? Panie nabrały wody w usta i nawet nie przeprosiły. Jedna patrzyła na drugą i nie było żadnej odpowiedzi. Na całe szczęście nic się dziecku nie stało. Zabrałam je do domu a potem kłaniały się w pas. Tylko moich nerwów nikt nie weźmie na siebie, bo to nie ich dziecko.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4
Witam. Bardzo żałowałam że przeniosłam swoje dzieci z Chylonii do Bojana. Po paru miesiącach dzieci znowu wróciły do Chylonii. To był tylko kłopot i stres dla dzieci. Mogę jeszcze powiedzieć że nie byłam jedyna z takim problemem. Jeżeli ma Pani dobrą sprawdzoną szkołę to po co eksperymentować. Ta szkoła nigdy nie cieszyła sie dobra opinią. Długo by rozmawiac na ten temat. Decyzja należy do Pani. Zyczę wszystkiego dobrego.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 4
niby obiekt monitorowany a na każdej chyba przerwie pelno dzieci poza terenem szkoły??>!!!!np.w sklepie u jacka
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie polecam;(
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam , ja jestem zadowolona i moje dziecko również.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 13
Z tego co zauważyłem to w gimnazjum jest wolna amerykanka , w podstawówce dzieci na przerwach nie uciekają do sklepu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
przyzwoity pozim oraz można nawiazać współpracę z nauczycielami jak najbardziej
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 14
w gimnazjum wolna amerykanka? nie rozumiem... znam ta szkole i uwazam ze jest inaczej... Ma Pani tam dzieci? czy tylko plotka?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9
przepraszam - nie spojrzalam na autora... wiec chyba powinnam zapytac czy Pan ma dzieci, ktore aktualnie lub wczesniej chodzily do tego gimnazjum...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
gimnazjum w bojanie polecam niema tam żadnej wolnej amerykanki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
nie polecam ani podstawówki, ani tym bardziej gimnazjum.
i nie prawda, że 'nie ma wolnej amerykanki', bo jest. nauczyciele się do tego nie przyznają, bo musieliby się przyznać do swojej porażki jako pedagogowie, a dzieci wam tego tym bardziej nie powiedzą.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jesli dzieci male to juz zupelnie odradzam chocby ze wzgledu na personel swietlicy, ktory pozwala sobie nawet na rekoczyny wobec podopiecznych. Prymitywne zachowania u prostych kobiet.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry