Widok
Moglabym sprzedac za grosze, albo na cos zamienic, pewnie ze tak. Tylko ja nie mam jak sprawdzic, czy stanie jej nie zaszkodzilo, w piwnicy nie zrobie probnego prania ;) . Na 3 pietro w tym celu tez jej nie zaniose, nieco ciezka ;). To samo dotyczy Paczki, szansa, ze dobra pralka zepsula sie od nieuzywania, jest malutka, ale zawsze jest.
White_rabbit, u mnie w pracy składamy się na szlachetna paczkę dla rodziny, która potrzebuje m.in. pralkę. Czy mogłabym się dowiedzieć, skąd byłby ew. odbiór, a przede wszystkim czy jest to aktualne.
Mój mail to babyjuice17@gmail.com. Mailowo mogę Tobie podać namiary do mojej pracy i do rodziny, którą wybraliśmy w pracy.
Mój mail to babyjuice17@gmail.com. Mailowo mogę Tobie podać namiary do mojej pracy i do rodziny, którą wybraliśmy w pracy.
Z tego, co widzę już ktoś inny wybrał rodzinę. Wygląda na to, że trzeba zacząć jednak od zaklepania rodziny w systemie, a nie badania możliwości :). Wieczorem usiądę i wybiorę jakąś rodzinę. A kto w ogóle jest chętny na wspólną paczkę i co mógłby zaproponować? Może w ten sposób będzie łatwiej :).
Salombo, Ty wciąż w Wawie? Ja już prawie rok...
Salombo, Ty wciąż w Wawie? Ja już prawie rok...
To rodzina wielodzietna, potrzebująca wielu artykułów, zabawek i ubranek dla dzieci, więc może znajdziecie coś w swoich szafach? :) Rzeczy nie muszą być koniecznie nowe, ale ważne, żeby były w dobrym stanie. Za przesyłkę mogę zapłacić lub odebrać osobiście w pierwszym tyg. grudnia, bo wtedy będę w Gda.
Ja w tym roku działam w Warszawie. Prawdopodobnie wybiorę rodzinę:
http://www.szlachetnapaczka.pl/wybor-rodziny/action,step4,ids,2,idw,303,idf,15139.html#position
Jeśli ktoś może i chce pomóc w kompletowaniu paczki, zapraszam! :)
http://www.szlachetnapaczka.pl/wybor-rodziny/action,step4,ids,2,idw,303,idf,15139.html#position
Jeśli ktoś może i chce pomóc w kompletowaniu paczki, zapraszam! :)
Ja mam np. pralke automatyczna, uzywana 3 miesiace, przy przeprowadzce okazalo sie, ze musi byc do zabudowy i kupilismy nowa. Ta stoi caly czas w piwnicy, nie mam jak sprawdzic, czy to stanie jakos na nia wplynelo negatywnie, wg mnie powinna byc w bardzo dobrym stanie, nie jest to marna pralka, wiec posluzylaby komus lata. Z drugiej strony bez sprawdzenia boje sie dac... i tak stoi kolejny rok... Nie mam tez transportu. Sporo rodzin potrzebuje pralki a tak jak ta to wydatek ponad 1000zl.