Widok

szorstkie łokcie w niedoczynności tarczycy

poradźcie coś na szorstkie tzw brudne łokcie w niedoczynności tarczycy?
Może jakiś sprawdzony krem, balsam, oliwka dla dzieci?
Nie chce kupować w ciemno...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A fluor jest wykluczany w wielu chorobach,np. chorobach/defektach skórnych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale to nie musi być żaden grzyb!

Szorstkie łokcie,ręce,nogi to objaw niedoczynności tarczycy i większość osób to ma. Sama choruję i sama mam ten problem.
http://forum.gazeta.pl/forum/w,24776,108235548,108235548,Fluor_winowajca.html
http://zielonyzagonek.pl/naturalna-pasta-do-zebow/
- nie trzeba wierzyć we wszystkie reklamy
Polecam pastę do zębów Himalaya - ziołowa Rossmann albo Super Farm sieć aptek - jest zarąbista inne produkty też są fajne.
Guari- Candidoza oraz egzemy skórne - ziółka - paskudne, ale skuteczne - tybetańskie cena około 24 z -ł Na przymorzu za zielonym rynkiem Krzywoustego 25
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
co to znaczy że fluor działa na tarczycę?
Sugerujesz ze to grzybica?
Szorstkie łokcie to jeden z objawów niedoczynności tarczycy...
Jakie to ziółka?
przeraziła mnie ta Candida jak poczytałam w chacie wuja toma:/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szorstkie łokcie to jeden z objawów Candidy. Miała to moja znajoma z pracy i ja też, ale tylko trochę. Jak zacząłem pić ziółka to się samo wygładziło. Poczytać o candidzie. Zmienić dietę, odstawić pastę do zębów z fluorem ( bezpośrednio działa na tarczycę - wystarczy tylko ten z jedzenia). Mniej słodkiego i kawy, więcej owoców i warzyw, chlebek razowy na naturalnym zakwasie. Więcej witaminy D i C ( dwie najważniejsze witaminy, których człowiek samodzielnie nie wytwarza). Witamina D ze słoneczka, albo produkty z nefrytu ( maty nefrytowe - podczerwień o tej samej długości fali jaki produkuje ludzki organizm ). Witamina C lewoskrętna. Żadne mazidła nie pomogą.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cetaphil może? Oprócz niedoczynności mam jeszcze azs i pomaga.

Inne tematy z forum Zdrowie

Hiszpańska mucha, jakie macie doświadczenia? (8 odpowiedzi)

Ciekawi mnie tutaj czy ktoś może stosował srodek taki jak hiszpańska mucha i moze napisać swoje...

Znany Lekarz (72 odpowiedzi)

Chciałam dodać opinię o lekarzu na portalu znany lekarz i okazało się, ze nie mogę tego zrobić bo...

Mój mąż ma problemy ze wzwodem (22 odpowiedzi)

Mam prośbę.Mój mąż ma problemy ze wzwodem. O dwóch lat chociaż teraz jest coraz gorzej bo o ile...

do góry