Widok

szpital w wejherowie - dojazd

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
z którego przystanku SKM najlepiej dojechac do szpitala autobusem (i przy okazji jaki nr linii)?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmmm, najlepiej to chyba autobusem "J" z dworca w Rumi pod sam szpital. albo z Weh. Nanice - trzeba podejść kawałek na przystanek.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
rozkład jazdy J
http://www.zkmgdynia.com.pl/index_rozklady.php?linia=J

wejherowskich linii autobusowych nie znam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
spod dworca wwo gł. jest autobus "2" prosto do szpitala- przystanek jest kilka kroczków od dworca :) to chyba najlepsza opcja (ja zawsze z niej korzystam, dojeżdżam do W-wa SKMką)

do szpitala jeżdżą jeszcze autobusy 5, 8, J (z Rumi, gdyński autobus)
dzieki dziewczyny za podpowiedzi, a jesli jade wejherowską 2 to jaki w niej bilet jednorazowy obowiązuje?
dostane go u kierowcy?
wejhwerwski bilet, a czy u kierowcy...to już yecath podpowie.
U kierowcy dostaniesz bilet na 1 przejazd. Tylko nie pamiętam ile teraz dokładnie kosztuje, bo podwyżka była, chyba nie wiecej niz 2,50
z tego co widzę na stronce www to bilet kosztuje 2,50 i mozna kupic u kierowcy w ten samej cenie, mam nadzieje ze sie to nie zmieniło
tak jest :) kupuje sie u kierowcy, drukuje na miejscu :)
witam, szukam sensownego, taniego i dość szybkiego połączenia z Gdańska (ul.Kartuzka) do szpitala w Wejherowie. Może jakiś bilet tygodniowy? PKP,PKS, autobus miejski, cos w tym stylu. Pomóżcie
Najlepiej to bilet metropolitarny.
bilet metropolitalny z opcją na MZK Wejherowo- jedziesz SKM do Wejherowa Głównego, spod dworca masz autobus "2" pod sam szpital.
Koszt 15 zł (na całą dobę)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry