Widok
Na Klinicznej Janowi dali Nan, chyba.Na 99%.
Niby dobre jest Bebilon, ale zależy czy maluch będzie tolerowałto mleko.
Ze sztucznym mlekiem są hocki - klocki ciągle, zanim dopasujesz melko, często jest tak,że przejdziesz piekło....Przypomnę sobie z Janem to aż mam gęsią skórkę;)
W razie traumy, masz w pogotowiu Nutramigen i Bebilon Pepti.
No i sojowe, poźniej jakby coś.
Jakby maluch Twój nie miał żadnych problemów, to próbuj z jakimiś tańszymi mlekami Bebiko itd,bo można zbankrutować czasami, jak się żarłoka ma w domu:)
Niby dobre jest Bebilon, ale zależy czy maluch będzie tolerowałto mleko.
Ze sztucznym mlekiem są hocki - klocki ciągle, zanim dopasujesz melko, często jest tak,że przejdziesz piekło....Przypomnę sobie z Janem to aż mam gęsią skórkę;)
W razie traumy, masz w pogotowiu Nutramigen i Bebilon Pepti.
No i sojowe, poźniej jakby coś.
Jakby maluch Twój nie miał żadnych problemów, to próbuj z jakimiś tańszymi mlekami Bebiko itd,bo można zbankrutować czasami, jak się żarłoka ma w domu:)
Proponuję wybrać mleko które przede wszystkim będzie o każdej porze dnia i nocy dostępne w sklepie roznie bywa i nie wiesz kiedy Ci mleka zabraknie a humana i enfamil raczej tego nie spelniaja my zaczęlysmy od bebilonu imala miala po nim kolki i zatwardzenia mmo dopajania woda, po nan dostala mega wysypki mimo ze kupilam nan ha a teraz po wielkim boju i tymczasowym nutramigenie i bebilonie pepti perzeszlysmy na zwykle i tanie bebiko :)nie mam zastrzezen, pamietaj ze jesli bedziesz chciala zmieniac mleczko to musisz robic to w odstepach czasu... pozdrawiam
gdy ja rodziłam na Klinicznej - podawali noworodkom Bebiko 1 RTF :) i takie mleko dostawało moje dziecko :) po wyjściu do domu - zwykłe Bebiko 1, w kolejnym szpitalu - Bebiko 1 RTF
w końcu wyszło na to, że Bebiko 1 przyczyniało się u mojego dziecka do powstawania kolek - musieliśmy szukać innego mleka (korzystaliśmy z porad pediatry)
w końcu wyszło na to, że Bebiko 1 przyczyniało się u mojego dziecka do powstawania kolek - musieliśmy szukać innego mleka (korzystaliśmy z porad pediatry)
Ja jak moj maly miesiac to musialam zaczac go dokarmiac. Najpierw dalam mu NAN, ale straszne kolki mial po nim. Potem dalam mu Humane i bardzo dobrze tolerowal do czasu, bo zaczal miec problemy z bruszkiem. Teraz moj Jas pije HIPP praebiotyk +probiotyk i wszystko jest ok. Mysle, ze sama zauwazysz jak Twoje malenstwo zareaguje. Ale jedna z moich poprzedniczek ma racje, zeby zwrocic uwage na cene, bo moj synek bardzo je lubi i ciezko mu zastapic czyms innym.
Mojemu maluszkowi podaje http://adammus.net/jakie-mleko-podawac-wczesniakom/ dla stałych klientów są duże zniżki.