Widok

szuflady Amix i kosz magic corner - macie?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
szukam opinii na ich temat, może ktoś z Was ma w swojej kuchni te systemy i może podzielić się opinią na ich temat. Amix daje też dożywotnią gwarancję tak jak blum, jest jednak dużo tańszy więc zastanawiam się jak z jakością tych prowadnic. Magic corner to ciekawa propozycja dla szafki narożnej, ale czy się sprawdza?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam magic cornera z Rejsu. Dla mnie super. Chodzi gładko, a jest naprawdę porządnie obciążony. Polecam.
jeśli jakość to tylko PEKA jest OK, pozostałe to chiński szajs, a co do dożywotniej gwarancji chińskiego szajsu, niech ktoś to spróbuje reklamować np. po 2latach. powodzenia.
4 komplety TB10 dwie sztuki prowadnic uszkodzone!!!raczej nie polecam nie dość że przysłali mi już uszkodzone siłowniki przytarte i z wyciekiem oleju to po roku nastepne dwie prowadnice
- plastikowe kółka się wyszczerbiły co nie pomaga w prawidłowej jeździe a w szufladzie same skarpetki nic ciężkiego.Bierzcie inne !!!

Czy wszystkie osoby, które tutaj polecają Bluma miały okazję porównać go z innymi producentami? Nie zaprzeczam ale warto chociaż podać w czym jest lepszy od innych.

Mam w innych szufladach inne prowadnice ok 5lat i nic się nie dzieje. Ale stolarz nie chce robić na innych bo blum daje gwarancję i w razie czego to bierze i wymienia a reszta podobnie z tylko rok.

Jeśli jednak szukasz czegoś od innego producenta, skontaktuj się z nimi: https://uchwytymeblowe24.pl/prowadnice-meblowe Powinni dobrać odpowiednie prowadnice meblowe i doradzić na co zwrócić uwagę przy wyborze.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (39 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

Dobry ortodonta (30 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

do góry