Widok
pracujesz w jakims biurze turystycznym? ja szukam czegos na podroz poslubna. jeszcze troche czasu ale tak chcialam sie zorientowac. tylko chcialabym pojechac gdzies gdzie jeszcze nie bylam. w polsce to zwiedzilam mazury, w gorach tez bylam- zkopane, bieszczady, nad mozem mieszkam. wiec nie wiem gdzie tu pojechac. chyba ze znasz jakies fajne miejsce?
A masz jakieś dojście do dobrych i niedrogich ofert wycieczek last minut? Tj moglabyś zaoferować coś innego,lepszego czego nie ma na normalnych stronach internetowych biur podróży.
Wiem, skąd inąd że pracownicy maja wycieczki pracownicze przeznaczone na tzw "sprawdzenie oferty" i są to często bardzo niskie koszty.
Jeśli jesteś taką osobą to napisz bo jeśli jesteś zwykłą pracownicą biura co chce wcisnąć swoją ofertę (taką jak wszedzie indziej) to daruj sobie, bo każdy z nas tu ma internet i wyszukiwarkę google :]
Wiem, skąd inąd że pracownicy maja wycieczki pracownicze przeznaczone na tzw "sprawdzenie oferty" i są to często bardzo niskie koszty.
Jeśli jesteś taką osobą to napisz bo jeśli jesteś zwykłą pracownicą biura co chce wcisnąć swoją ofertę (taką jak wszedzie indziej) to daruj sobie, bo każdy z nas tu ma internet i wyszukiwarkę google :]
byłam kilka razy na takim study tourze jako pracownik, teraz ponoć jest prawie niemożliwe wcisnąć kogoś "obcego" na taki wyjazd; wyjazd też ten nie polegał na calodniowym zwiedzaniu hoteli; autorka wątku myślę nic nikomu nie chce wciskać, a raczej polecić lub podpowiedzieć kilka rzeczy co warto czasem posłuchać nawet jeśli jest tylko zwykłą pracownicą jak to nazwałaś
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
prywatnie :)
najpierw poleciałyśmy do madrytu , potem na teneryfe- 3 dni na teneryfie(wynajęlysmy samochód )-objazd po wyspie- potem promem na gran canarie - tak samo, tyle ze spedzilysmy tam okolo tygodnia.
wyplynelysmy tez na taki jednodniowy tour- poszukac delfinów- bajka!
bilet lotniczy - 520zł w obie strony (!) a reszta -hulaj dusza!
najpierw poleciałyśmy do madrytu , potem na teneryfe- 3 dni na teneryfie(wynajęlysmy samochód )-objazd po wyspie- potem promem na gran canarie - tak samo, tyle ze spedzilysmy tam okolo tygodnia.
wyplynelysmy tez na taki jednodniowy tour- poszukac delfinów- bajka!
bilet lotniczy - 520zł w obie strony (!) a reszta -hulaj dusza!
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
jak psy wierne pod nasz dom...
no to całkowita odmiana rodzaju wakacji niż rok temu:)) ale wszystko trzeba zwiedzic,zobaczyć a tym bardziej jak się tego bardzo pragnie i kocha takie rejony.
taak my Egipt, jak już pisałam od zawsze chcialam w pierwszej kolejnosci tam sie wybrac. Myślę że ja zmarźlak sie tam odnajde :D
taak my Egipt, jak już pisałam od zawsze chcialam w pierwszej kolejnosci tam sie wybrac. Myślę że ja zmarźlak sie tam odnajde :D
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
[/url]
[/url]