Widok

szukam ciekawego zajęcia :)

Może któraś z Was podpowie co można robić ciekawego zimą fajna 30-paro latka - jakiś ciekawy kurs , nauka tańca dla singla - jesli coś takiego jest(żaden w parach) , zbieranie znaczków itp. Cena nie gra większej roli (oczywiście bez przesady) Czekam na wasze propozycje no i doświadczenia . pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a może na łyżwy. sport=hormon szczescia=wiecej usmiechu, a moze przy okazji kogos milego spotkasz.
mam nadzieję że jak wpadnę na pana z impetem to go nie zabiję :D Sport jak najbardziej TAK!! Chodzę na fitness + sauna i biegam . Jestem szcześliwa jak cholera :D:D Marzą mi sie jakies grupowe zajęcia w stylu tańca :( albo składanie origami :D:D:D A najchętniej burzliwe dyskusje o zyciu - z paną lub panem.
Ciasteczkowy P....Twoj nick kojarzy mi sie z ciasteczkiem ze SHreka,hiihhi...

Chetnie poszlabym z Toba na łyzwy,bo to szalenie fajna zabawa--ale niestety za 8 dni przychodzi na swiat moj Maly synus....ale jak do siebie dojde zapraszam Cie na łyżwy,przekonasz sie jaka to frajda...Pozdrawiam
Hhehehe :) No cóz, trzymam za słowo ale z doświadczenia wiem ze znikniesz całemu światu na długie miesiace :):):):) Trzymam kciuki i przyjemności z macierzyństwa :)
Nie,znikac to ja nie mam zamiaru...juz na poczatku ciazy ustalilam z mezem,ze przynajmiej jeden dzien w tygodniu mam dla siebie....no bo jak to???Tylko ja mam z Mlodym siedziec???A tak bede zadowolona mamusia to i moja dzidzia bedzie,a poza tym trzeba jakos dojsc do formy,zgubic ty i tam pare kg...A wiosna i latem polecam rolki-rowniez jezdze...takze Ciasreczkowy Potworku bedziesz miala oichote,mozesz mi towarzyszyc....Podaje gg,jak bys miala czaqsam ochote pogadac-zapraszam...a wiosna rolki???? gg 8843504
ja kiedyś chodziłam na zajęcia "salsa-solo" badrzo fajna sprawa :)

A jeśli biegasz, to może poszukaj na necie biegającej w 3mieście grupy, na pewno takie są, bo sprawdzałam. My z mężem wrócimy do wspólnego biegania, jak tylko będzie trochę jaśniej :)
image[/url]image[/url]
Dzięki, o takie coś właśnie mi chodzi salsa solo :):):)
Moze zacznij pisac bloga? Ot taki internetowy pamietnik o wszystkim i o niczym. Pomaga zajac czas, przy okazji rozwija sposob wyslawiania sie, poszerza horyzonty... Moze byc zupelnie anonimowy, albo i nie...
Sama sie nad tym zastanawiam...

http://www.blox.pl/html?page=createWebLog2ForNewUser&parentPage=loginPageCreateWebLog2
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Może kurs decoupage, albo filcowania? Byłam już na kilku by poznać techniki i w wolnych :-) chwilach wyżywam się :-D
Bardzo fajne, polecam:
http://www.dekorhouse.pl/szkolenia.php
Dzieki naprawdę za rady, wszystkie intensywnie rozpatruje, dziewczyny jestescie ekstra :)
a moze wlaczyc sie w jakas dzialalnosc charytatywna, poswiecic jeden wieczor w tygodniu pracujac jako woluntariusz?! Mysle, ze daje mase zadowolenia i przy okazji mozna zrobic cos dobrego dla innych.....
mogę polecić kursy biznesowe zapraszam do kontaktu ze mna duman@op.pl

Inne tematy z forum Kobieta

Dziewczyny jak poradzić sobie (14 odpowiedzi)

Z facetem narcyzem > Miała któraś z was do czynienia?

kolezanki z nerwica poszukiwane:) (672 odpowiedzi)

Może znajda się tu jakies kobietki które chorują na nerwice(rozne postacie).Ja niestety choruje...

Zmarszczki na czole (130 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?

do góry