Widok

szukam do remontu

Szukam fachowca/ fachowców od zaraz do remontu mieszkania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
tak od zaraz to będzie ciężko znaleźć. Oczywiście zgłosi się kilka osób, ale na dobrych fachowców z reguły trzeba trochę poczekać. Ja pokusiłem się na fachowca "od zaraz" i efekt przerósł moje najgorsze oczekiwania. Cały czas musiałem pilnować pana żeby pracował. Gdy tylko wychodziłem do pracy, pan - remontowiec wychodził do sklepu po piwo. Efekt jest taki, że do tej pory czekam w kolejce na poleconą ekipę remontową. Oczywiście namiary dostałem od znajomej, której dom widziałem przed i po remoncie.
Życzę powodzenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
polecam 500-731-661
tylko niewiem czy termin jest wolny
image
Witam,
mogę przekazać kontakt do Pana, który zaprojektował i zrobił remont mojej łazienki (zdjęcia mogę przesłać na maila). Jest bardzo solidny i dokładny. Ale nie wiem czy ma wolne terminy.
witam jestem zainteresowany a co jest do zrobienia moj numer telofonu 791 965 728
Juz kilka razy tu ich polecalem, szef Pan Piotr z Gdyni ma kilka ekip i czasem jest w stanie zrobic remont w krotkim czasie. Nie jest moze najtanszy ale masz gwarancje jakosci pracy gdyz sam wszystkim kieruje.
U mnie robili generalny remont mieszkania:
-lazienka, 4 pokoje i kuchnia - wszystko doslownie wszystko, bo bylo w oplakanym stanie. kontakt moge podeslac mailem: rehmant@gazeta.pl
Czy mogę prosić o przesłanie zdjęć i kontaktu do tego Pana.
natasza-mach@wp.pl
Mam wolny termin, proszę o kontak. Solidnie i przystępne ceny.

Marek 512 271 946
image

Już wysłałam.
to mój e-mail jeśli jeszcze aktualne basienciuk@wp.pl
Witam polecam Firmę Filip-Bud, remonty mieszkań to ich specjalność, zrobili u mnie generalny remont mieszkania i wcale dużo nie zapłaciłam. Namiary do właściciela: Pan Krzysztof tel. 512-344-014
image
Polecam świetnego fachowca 506-991-096
www.RemBud.gdansk.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
http://www.rembud.gdansk.pl/
tania solidna firma budowlana z Kościerzyny 0-603-625-913
ROBIMY ZA DARMO!!! Firma ERDOL za darmo bo na odpier.. dol :D
tanio i dobrze jak wino w biedronce robi ROBIMY wszystko od psiej budy po lotnisko. zapraszamy do korzystania z naszych usłuch po uprzednim kupieniu sprzetu budowlanego. zajmiemy sie wszystkim od A do Z jedyne czego oczekujemy ze wspolnikiem to na dzien dobry po piątaku na wino z biedronki po po tym sie lepiej robi. a po winie i zalicxzce po jednym dniu wysokosci całej kraty wina dajemy termin tygodniowy na ukończenie roboty.( czyli całej kraty) :D pozdrawiamy serdecznie Marian i jego wspólnik Stasiu Jeżyna ze Szczecina co zbierają na tanie wina :)
jesli potrzeba fachowca do remontu to podaje nr.tel.661199882.solidny pracowity nie pijacy,sumiennie wykonuje swoja prace
Witam,
Polecam ekipę z Gdyni. P. Andrzej 516 874 986. Wykonują wszelkiego rodzaju prace remontowe- super regipsy! W zeszłym tygodniu zakończyli u mnie łazienkę, kuchnię i korytarz. Mi też udało się wbić w tak zwaną lukę wolnego czasu... na całe szczeście! :-)
jeśli nadal potrzebny jest ktoś do remontu polecam solidnych wykonawców www.solidnarobota.pl

robili remont u nas także polecam z czystym sumieniem
502 44 44 99 Mamy wolne terminy
do góry