Widok

szukam dobrego chirurga plastycznego- korekcja uszu

szukam dla znajomej dobrego chirurga plastyka-korekta odstających uszu. Jeśli macie kogoś sprawdzonego albo dobrze o kimś słyszeliście to po prosze o kontakty :))
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
prof. Jaśkiewicz, pracuje w Akademii Medycznej oraz w Swissmedzie
image
Polecam Dr Marek Muraszko z Klinika Medica w Gdyni. Miałam sama u niego dwa zabiegi i jestem absolutnie zachwycona.
Jeżeli masz pytania to wejdź na forum twojeciało,pl to forum o operacjach plastycznych i poczytaj opinii dziewczyn o nim i nie tylko o nim.
Pozdrawiam.
dziekuje, już zaglądam na forum :)
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
Hmmm, a czy tylko trójmiasto wchodzi w grę? Bo widzisz, ja uważam, że powinno sie szukac nie lokalnie ale "uznaniowo" tzn patrząc na prestiż lekarza, rankingi itp. Przecież taki zabieg to decyzja, której skutki będziesz oglądac do końca życia...zastanów się jeszcze, popytaj, a ja ze swojej strony radzę Ci zastanowic się nad kliniką Sfera (W-wa). Znam 2 osoby, które miały tam operacje i są zadowolone.
Jesli nie tylko trujmiasto to bardzo dobry jest dr Pawel Szymanski z warszawy :) Poczytaj opinie
Zdzitowiecki poszukaj strony
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja bym tez zdecydowanie obstawiała Warszawie, bo jednak jest tam sporo dobrych chirurgów plastycznych, bardzo profesjonalne kliniki i nie oszukujmy się, tacy lekarze maja większą wprawę, bo robią więcej takich operacji. Bardzo dobra opinia cieszy się IQ Medica właśnie z Warszawy. Sporo informacji na temat zabiegów znajduje się na stronie, wiec jeżeli ktoś byłby chętny, to zawsze może sobie najpierw poczytać, jak miej więcej to wygląda.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jaki jest koszt takiej operacji?
ja robilam piersi u dr Muraszko-Kuzmy. przyjmuje w gdańsku w Perfect medica. Jestem bardzo zadowolona z efektu i nie bylo zadnych komplikacji. Moja znajoma robila w Gdyni uszy, ale niestety nie pamietam nazwy kliniki. ale chirurg kobieta.

Czy taki zabieg jest bardzo bolesny i jak sprawa wygląda później z rekonwalescencją, długo trzeba do siebie dochodzić?

Też zastanawiam się nad korekcją uszu, wydaje mi się, że wiele osób ma z tego powodu kompleksy, ja radzę sobie zasłaniając uszy długimi włosami, ale ileż można… Chciałabym kiedyś wyjść w kucyku i się nie wstydzić.

Ja robiłam w https://www.raczkowska.pl/ i na pewno nieco bólu jest po zabiegu, wiadomo, to jednak operacja, ale mega warto i o bólu się szybko zapomina jak można z uśmiechem spojrzeć w lustro :)

To nawet nie operacja tylko zabieg w miejscowym znieczuleniu, trwa około 90 min i po sprawie. Po zabiegu szybko wszystko się zagoiło, jestem mega zadowolona, bo miałam duże kompleksy z powodu odstających uszu i to od dzieciaka.

Gdzie robiłaś korekcję, jeżeli można spytać?

U dr Zofii Bochen z Warszawie, fajna babka i dobry fachowiec.

Zgadza się, ja też się tego bałam bo sądziłam że będzie coś jak operacja ale to tylko zabieg. A mi korektę wykonywała doktor Żukowska z Łodzi, bardzo fajna chirurg, a efekt taki jakiego chciałam więc jak ktoś szuka dobrego chirurga to polecam.

Też trafiłam do doktor Żukowskiej na zabieg ale akurat miałam robioną korektę nosa oraz uszu, ale potwierdzam że bardzo dobra chirurg, ma fach w ręku. I dobrze się mną opiekowała już po zabiegach.

W Białymstoku też dr Dorota Żukowska przyjmuje , w klinice Humana Medica Omeda na Fabrycznej . Polecam, rzeczywiście świetna chirurg plastyczna

Plastykę uszu wykonywałam sobie w Krakowie w gabinecie doktor Marty Raczkowskiej, przy ulicy Grzegórzeckiej. Serdecznie polecam ten gabinet!

Jeśli chodzi o operację uszu śmiało polecam dr Dorotę Żukowską, przyjmuje w klinice Humana Medica Omeda w Białymstoku

Ja tam nigdy nie patrzę gdzie tanio, bo można sobie krzywdę zrobić. Wybrałam sprawdzona klinike Humana Medica Omeda z Białegostoku i dr Dorotę Żukowska. Ma dobre opinie, z resztą siostra u niej była więc wiem że trafiłam w dobre rece
Uszy operuje w Gdańsku w Browarze w K2Medical chirurg plastyk dr Łukasz Banasiak,świetny fachowiec
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobre opinie ma dr Dorota Żukowska z kliniki łódzkiej Dermed, siostra sie też u niej operowała
I jak po zabiegu, możesz napisać jak wrażenia

Oj tak, dr Dorota Żukowska jest dobrym chirurgiem plastycznym. Jezdze nawet do niej zmarszczki wypełniac, miałam operacje kilka lat do tyłu juz, bez najmniejszych komplikacji, dosy c szybko sie wszystko zagoiło. Zupełnie inne zycie teraz, bez kompleksów

Jeśli chodzi o Trójmiasto, to sprawdź klinikę medycyny estetycznej Derm-Estetyka z Gdyni. Wykonują korekcję uszu (pary lub jednego, to zależy od Was). Zazwyczaj zabieg trwa maksymalnie 1,5 godziny i wykonywany jest ze znieczuleniem miejscowym. Cennik i szczegóły na temat korekty są na stronie https://derm-estetyka.pl/korekta-uszu-gdansk.html/ . Cena zawiera też koszt konsultacji i zdjęcie szwów, które następuje po 14 dniach.

Teraz właśnie dużą popularnością cieszy się dr Żukowska, więc moim zdaniem jak najbardziej warto do niej udać się na konsultację. Odległość do najbliższych nie należy, bo przyjmuje w Łodzi. Ale jest to efekt na resztę naszego życia, więc warto po ten odpowiedni efekt pojechać nieco dalej.

Najlepszy jest dr Maciej Kulicki. Perfekcyjnie wykonał mój zabieg. Jestem bardzo zadowolony z efektu.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Fryzjer dla kręconych włosów (5 odpowiedzi)

Czy możecie polecić fryzjera,który zna się na kręconych włosach ? Nie mam szczęścia aby dobrze...

Sukienka na wesele (23 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście dostanę ładną sukienkę, nie oklepaną, nie świecącą satyną jak psu jajca i...

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (137 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

do góry