Widok

szukam dobrego endokrynologa

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!!! okazało się , że moj lekarz jest na urlopie macierzyńskim.I mam problem - potrzebuję namiarów na jakiegoś innego dobrego endokrynologa a najlepiej endokrynolog- ginekolog w Gdańsku.Nie chcę iść "w ciemno" do pierwszego lepszego a potrzebuję bardzo fachowej porady.Z góry dzieki za info!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przyłączam się do prośby- tez poszukuje endokrynologa-ginekologa:/
Właśnie znalazłam wcześniejsze wątki dotyczące endokrynologa.Nie zdecyduję się z powodu niestety przeważających negatywnych opinii na dr.Szczurowicz z Invicty.Myślałam o wizycie u dr.Lewczuk - niestety to "tylko" endokrynolog...bez specjalizacji ginekologia.Dlatego proszę o inne info!!!
Ratnicka-Klimaszewska - przyjmuje vis a vis Top Mebli na Grunwaldzkiej we Wrzeszczu
tel do rejestracji 58 341-29-79
wizyta 150 zl
dr. Stefanowicz-Kujawa. Ginekolog-endokrynolog. Mało przyjemna, ale jedna z najlepszych. Przyjmuje chyba na Kowalskiej w Gdańsku
przyłączam się do opinii nt dr Ratnickiej. Sama do niej chodzę i jest naprawdę lekarzem z powołaniem... każdemu pacjontowi poświęca maksimum uwagii, ale jest jeden problem - strasznie ciężko się do niej dostać...
nie mniej, życzę by się udało :)
Dr Wydra przyjmuje na Rajskiej - Medison
Czy dr.Wydra to ginekolog-endokrynolog??? i może coś więcej na jej temat - jakaś krótka opinia itp. będę wdzieczna...
Ja polecam z całego serca dr. Ostrowską-Ciskowską.. prywatny gabinet ma co prawda w Rumi, ale może komuś się przyda (ul. Żwirki i Wigury 36, tel. 0501730180 lub (058) 671-44-96)
aha, przyjmuje we wtorki i piątki od 16:00 do 18:00 (czasem przedłuża godziny lub przyjmuje wcześniej w zależności od "ugadania się" :))
polecam dr Wydrę - przyjmuje w Madisonie na tym samym pietrze gdzie jest Invicta. Wizyta kosztuje 150zł, ale w tym od razu są badania np. usg, usg tarczycy, cytologia. Wyniki innych badan można przesyłac mu mailem. Super specjalista
Tak, to ginekolog-endokrynolog, niestety duze są do niego kolejki, ale na kazdej wizycie bada dokladnie pacjentkę, zleca badania hormonalne (u innych lekarzy z tym jest roznie), probuje nawiązac z pacjentka przyjazne relacje , na pewno zdecyduję się na niego aby poprowadziła moją ciążę :) ......... to tylko moja opinia.
Jeśli chodzi o endokrynologa to tylko dr Mizan-Gros , przyjmuję na ul.Chrobrego we Wrzeszczu - wizyta 100 złotych - czas oczekiwania ok 2 tygodnie , a jeśli chodzi o ginekologa-endokrynologa to tylko Dr Klimaszewska - wizyta 120 zł , z cytologią 150 zł, ale jeżeli idziesz do niej pierwszy raz to przyjmie Ciebie dopiero na listopad 2009.
wątek szalenie związany z weselem
do Klimaszewskiej termininy 2,5 miesiaca-kolezanka z tydzien temu rejestrowala sie na 6 lipca (pierwsza wizyta).
a jak jak rejestrowałam osobiście ,tydzień temu moją przyjaciółkę to powiedziała pielęgniarka , że pierwsze wolne miejsce ma 6 listopada
Polecam dr Manitius-Sudara, ma specjalizacje ginekologiczną i endokrynologiczną, bardzo konkretna lekarka z podejściem klinicznym bo też w szpitalu pracuje, mi osobiście pomogła bardzo. Przyjmuje w przychodni Endomed w Gdańsku, ma też wswój prywatny gabinet w Gdańsku Morenie przy ulicy Myśliwskiej
Polecam dr Mariana Paździerza, to endokrynolog- ginekolog- malarz - szpachlarz- weterynarz. Bardzo dobry.
Nie bierze dużo i ma promocję - zwierze 50% taniej jeżeli pójdzie się do niego na wizytę.
ech. . . ;/
Czy ktoś się orientuje czy dr.Ratnicka- Klimaszewska przyjmuje gdzieś również na NFOZ ????
do góry