Widok

szukam dobrego psychologa od fobii społecznej

witam
mam problem tego typu że nie potrzebuję za bardzo kontaktu z ludźmi i przez to jestem żle postrzegany w pracy nie odzywam się do nikogo a jak już to robię to wbrew sobie i wychodzi to sztucznie bardzo się stresuję nie mogę skupić się na pracy, chciałbym otworzyć się na ludzi żeby lepiej mi się żyło, proszę o informację w sprawie dobrego psychologa w gdańsku, który mi jest w stanie pomóc, mogę chodzić na wizyty prywatne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie potrzebujesz psychologa tylko większej ilości witaminy D i C. To one regulują pewne procesy które mają między innymi wpływ na nasz mózg oraz sposób jego funkcjonowania. Witaminę D uzyskuję się poprzez wystawianie gołej skóry na słońce około 30 minut dziennie przy odpowiednim nasłonecznieniu. Nasza skóra ma powierzchnię około 2 m2 i jest to największy narząd człowieka. Witamina D steruje ponad 200 toma ganami w naszym organizmie oraz jest odpowiedzialna za ca całą gospodarkę wapniową. Witamina D powoduje uwalnianie się endorfin w mózgu (hormony szczęścia), które są odpowiedzialne za prawidłowe funkcjonowanie mózgu. Organizm bez witaminy D i c to jest tak samo jak budowa bez cementu i i piasku. Jeśli chcesz się leczyć to musisz zacząć od siebie. Zmień dietę i sposób życia. Nikt Ci w tym nie pomoże MUSISZ TO ZROBIĆ SAM. Prawdopodobnie masz również problem z którymś z odcinków kręgosłupa ( musisz go zacząć rehabilitować).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
no nie jest to takie proste same witaminy nie załatwią tematu może jednak ktoś mi poleci jakigoś sprawdzonego psychologa, ale grzegorz i tak dziękuję za rady:-)
nie ma nikogo kto by polecił bardzo proszę o pomoc
Panie Romanie, fobię spoleczną najlepiej leczy się w nurdzie poznawczo behawioralnym, prosze szukać psychologa o takim zapatrywaniu. Terapia jest ukierunkowana na szybcie rozwiązywanie problemu i podnoszenia jakości życia pacjenta. Niestety nie znam nikogo kogo moglabym polecić, ale mam nadzieję, że chociaż ta wskazówka coś pomoże. Postaram się jednak popytać w pracy i na uczelni czy ktoś się tą dziedziną nie zajmuje i dam znać jesli coś znajdę.

pozdrawiam cieplo
Polecam panią Korsarz, ktora przyjmuje w przychodni Przemyslowz ZOZ przy ul. Walowej. Terapia jest naprawde skuteczna. Nie wiem, czy przyjmuje rowniez prywatnie, proponuje zadzwonic do rejestracji i popytac: 320 89 98

Czy ta Pani psycholog wciąż pracuje?

tak :)

Chodziłam do http://www.rep.org.pl/rzetelna-pomoc-ze-strony-doswiadczonego-psychologa/ udało się zwalczyć problem.

Inne tematy z forum Zdrowie

hemoroidy :/ (10 odpowiedzi)

Od dwóch dni mam problem, wyszedł mi niemały hemoroid.. piecze, boli, kłuje ale nie krwawi.....

Mały członek faceta (7 odpowiedzi)

Witam Otóż przez dłuższy czas seks nie sprawia mi przyjemności. Mianowicie zastanawiam się czy...

Klinika Kurban dr Maciej Ciesielski (4 odpowiedzi)

Czy ktoś się leczył u pana Macieja Ciesielskiego? Czy ma specjalizację z ortodoncji?

do góry