a może ktoś podpowie gdzie milo i przyjemnie (restauracja) w Gdyni w centrum lub nie - chodzi o chrzciny oczywiście.
w marcu BENDOM, hihi, chrzciny Frania
My robilismy chrzciny na Dabrowie, w Nefri. Jedzenie bylo bardzo dobre, ceny tez. Caly lokal dla nas oczywiscie, bo nie wyobrazam sobie inaczej.
Nie jest to moze super elegancki lokal ale wydaje mi sie, ze na niewielka imprezke zupelnie wystarczajacy, u nas bylo 20 osob.
dziś w końcu podzwoniłam w parę miejsc: rodizio, barrakuda, daVinci, Eureka...i tak naj...wypadła właśnie Eureka. i cenowo i pani jakaś taka rzetelna, i tort mogę mieć własny.
problem tylko taki, że sama nigdy wcześniej tam nie jadłam... więc nie wiem czy tak w ciemno zaufać.
Idz i zjedz tam obiad, cos co ewentualnie chcialabys potem na Chrzcinach. Zobacz jaka obsluga i jakie jedzenie.
My pod wzgledem jedzenia mielismy sprawdzone wczesniej, za to obsluga o niebo lepsza byla na Chrzcinach niz w lokalu na codzien ;) .
moka w ogrodach: przystawka, zupa, 2 danie, kawa itd około 70 zł
barracuda mi nie odpisała jescze. Ja chyba w barracudzie bede robiła chrzciny bo sprawdzone miejsce. W ogrodach też dobre jedzonko.
stokrota... i co zdecydowałaś, wybrałaś jakieś miejsce??
my zdecydowaliśmy się na restaurację da-vinci na Świętojańskiej, cena przystępna, mogę mieć swój tort, no i ładne miejsce.
myślałam też o ogrodach, ale tam nie mogę z tortem.