Widok

szukam niani - Gdańsk Osowa

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej,
Zapisałam synka do żłobka ale jak narazie przystosowanie idzie nam ciężko, a już po 3 dniach pobytu mały jest chory i siedzimy w domu. Zastanawiam się nad zatrudnieniem opiekunki do synka (13mscy) albo codziennie od 8 do 14.30 u nas w domu albo ewentualnie dochodzącej w razie chorób (jeszcze muszę przemyślec czy próbować dalej opcji ze żłobkiem). Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę o informację.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam
image
polecam próbowanie opcji ze żłobkiem - kiedyś dziecko musi odchorować swoje a poza tym żłobek jest lepszy pod wzgledem rozwoju dla dziecka niż siedzenie w domu z opienkunką... Przerabiał obydwie opcje - żłobek super sprawa...
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Oleńka narazie będę probować opcji ze żlobkiem jak tylko mały wyzdowieje. A swoja droga niby miały być przyprowadzane tylko dzieci zdrowe wieć skad te choroby??? Jak mojemu synkowi tylko pojawi sie katar to nie idzie do zlobka ale widze ze inne mamy maja chyba to gdzies ze inne dzieci moga sie pozarazac ;(((( a czy znacie kogos z okolic kto byłby dyspozycjuny wlasnie w razie chorob???
image
podbijam
image
Jeśli pani chce zrezygnować ze żłobka to polecam się jako opiekunka, u siebie w domu mieszkam w Osowie.
Dziekuje ale jestem zainteresowana opieka u mnie w domu
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Woda na oknach - mam dość. (96 odpowiedzi)

codziennie rano musze wycierac okna i wode na parapecie. wedlug wlascicielki mieszkania wplyw na...

co robicie w takie upały? :/ (122 odpowiedzi)

wyszlam na chwile z dzieckiem bylo po 10- siatej i za kilkanascie minut wrocilam do domu bo nie...

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (15 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

do góry