Widok
szukam niani - Gdańsk Osowa
Hej,
Zapisałam synka do żłobka ale jak narazie przystosowanie idzie nam ciężko, a już po 3 dniach pobytu mały jest chory i siedzimy w domu. Zastanawiam się nad zatrudnieniem opiekunki do synka (13mscy) albo codziennie od 8 do 14.30 u nas w domu albo ewentualnie dochodzącej w razie chorób (jeszcze muszę przemyślec czy próbować dalej opcji ze żłobkiem). Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę o informację.
Zapisałam synka do żłobka ale jak narazie przystosowanie idzie nam ciężko, a już po 3 dniach pobytu mały jest chory i siedzimy w domu. Zastanawiam się nad zatrudnieniem opiekunki do synka (13mscy) albo codziennie od 8 do 14.30 u nas w domu albo ewentualnie dochodzącej w razie chorób (jeszcze muszę przemyślec czy próbować dalej opcji ze żłobkiem). Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę o informację.
Oleńka narazie będę probować opcji ze żlobkiem jak tylko mały wyzdowieje. A swoja droga niby miały być przyprowadzane tylko dzieci zdrowe wieć skad te choroby??? Jak mojemu synkowi tylko pojawi sie katar to nie idzie do zlobka ale widze ze inne mamy maja chyba to gdzies ze inne dzieci moga sie pozarazac ;(((( a czy znacie kogos z okolic kto byłby dyspozycjuny wlasnie w razie chorob???