Widok
Wczoraj !!
Bylem w Gemini. Jakie bylo moje zdziwienie gdy kupowalismy bilety. Starym zwyczajem poprosilismy bilety studenckie - czyli za 14zl, a pani na to do nas ze dzisiaj czyli piatek liczony jet jako ŁIKEND. Koszt biletow po naliczeniu marzy ŁIKENDOWEJ wyniosl 16zl. Pani byla bardzo zdiwiona ze nic o tym nie wiemy, ze piatek liczony jest rowniez jako dzien wolny. Pytanie o co chodzi ?? Czy ludzie rowniez maja wszystkie piatki wolne?? Czy wzyscy uczniowie, studenci, osoby sarsze maja wolne piatki ?? Brrrryyyyy !!!!!! Jakas niezla bzdura.
A tak pozatym godny poswiecenia uwagi jest film "OSZUKAC PRZEZNACZENIE", dla mnie bardzo oka.
A tak pozatym godny poswiecenia uwagi jest film "OSZUKAC PRZEZNACZENIE", dla mnie bardzo oka.
Multi
Dzięki za informację na pewno pójdę na otwarcie bo jest bardzo blisko mnie.
Jeżeli chodzi o tą amerykanizację to mi ona odpowiada jeżeli mam iść do kina i się męczyć bo śmierdzi lub siedzenia są tak niewygodne że głowa mała minus to ceny i duży tłok miejmy nadzieję że to przejdzie miejsce wybrali super.
Jeżeli chodzi o tą amerykanizację to mi ona odpowiada jeżeli mam iść do kina i się męczyć bo śmierdzi lub siedzenia są tak niewygodne że głowa mała minus to ceny i duży tłok miejmy nadzieję że to przejdzie miejsce wybrali super.
tulacz
gdybym bym przeciwnikiem postepu to nie chodzilibym wcale do kina. mnie po prostu nie odpowiada duszna atmosfera, pelna wielkich ilosci ludzi. neptun jest duzy i tez w miare tlumny, ale gemini w porownaniu nawet z neptunem, jest po prostu sloniaste....
poza tym tamten kompleks jest zrobiony dla ludzi ktorzy lubia tracic kase, lub maja jej za duzo.
poza tym tamten kompleks jest zrobiony dla ludzi ktorzy lubia tracic kase, lub maja jej za duzo.