Widok

szukam opinii - Worki typu Sako

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Może ma któraś z Was w domu i może się podzielić opinią. Zastanawiam się nad workiem albo tradycyjnym fotelem.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zeby byl wygodny jak tradycyjny fotel to musi byc duuuzy ale przy tym zajmuje duzo miejsca, szelesci jak wstajesz ;-) ale nie jakos specjalnie glosno.
Polecam tradycyjny a tak to mozesz sobie kupic jeden na probe. Fajny kojec dla bobasa mozna uformowac z tego worka :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
kupiłam dwa pod choinkę i razem z mężem stwierdziliśmy, że to był najlepszy prezent świąteczny od x lat :D
dzieci je uwielbiają, my też- do oglądania tv na siedząco, na leżąco, do posiedzenia i pogadania jak ktoś przyjdzie, zawsze jak jest więcej ludzi to kto pierwszy usiądzie boi się wstać do wc, bo już nie zastanie wolnego ;)
ja polecam!
na tradycyjne fotele nie mam miejsca, worki też kupiłam duże, ale mogę je wrzucić gdzie chcę jak muszę mieć miejsce w pokoju- np do sypialni na łóżko, jak usypiam dzieci to zabieram jeden ze sobą i siedzę wygodnie bez zbędnego klamota na stałe w pokoju dziecięcym
tylko uwaga- grzeją :) dzieć jak mi zaśnie to obudzi się pływający
Mam na sprzedaż worek fotel sako, ten duzy XXXXL taki jak w aukcji

http://allegro.pl/fotel-sako-xxxxl-gratis-pufy-worek-xxl-pufa-xxxl-i3824891244.html

kolor fioletowy
wraz z podnóżkiem

stan idealny :)

100 zl

Kupilismy kiedy nie mielismy jeszcze kanapy :) a teraz już nie potrzebujemy :)
Dzięki bardzo dziewczyny. A może macie jakieś namiary - skąd kupowałyście?
ja mam worek futoyo.

ogolnei fajna sprawa przez pierwsze miesiace.
myslalam, że jednak dłużej mu zajmie "ubicie sie"

worek ma 3,5 miesiaca i maz co prawda na nim sobie lezy codziennie, ale dla mnie osobiscie jest za bardzo ubity i już sie za bardzo nie nadaje do uzytku :P

na poczatku natomiast byla to rewelacja.
image
ja kupiłam używane ;)
ale firma eco young
nie mierzyłam, ale wydaje mi się, że mamy ten rozmiar http://www.ecoyoung.pl/index.php?option=com_virtuemart&category_id=3&flypage=flypage.tpl&page=shop.product_details&product_id=7&Itemid=2&vmcchk=1&Itemid=2

i są fajne sztywne, dobrze się w nich siedzi :)
koleżanka ma materiałowe i takie bardziej sflaczałe, ale nie wiem ile mają ;)
w razie czego można dokupić wypełnienie i dosypać
no wlasnie tyle tego.......a może korzystał ktoś ze sklepu fatty.pl? Bo wydaje się być wiarygodny.

Chyba zamówię jeden na próbę. Jak mi się spodoba to dokupię dla męża :)
Marynia, dasz kontakt do siebie?
Podaje maila :)

aguska66@wp.pl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

RZECZOZNAWCA MAJĄTKOWY (11 odpowiedzi)

Potrzebowałabym namiary na dobrego rzeczoznawce i niedrogiego do wyceny domu z dziaka, najlepiej...

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...

dom czy mieszkanie??? (432 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry