Widok

szukam taniego notariusza

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak wyzej moze kogos znacie i polecacie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wysokość opłat notarialnych, z tego, co mi wiadomo, jest uwarunkowana ustawowo
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
tanio to raczej nie znajdziesz ;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dość tani jest notariusz Chmiel w Kartuzach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
tak jak Patka pisze.
świetny jest Piotr Langowski przyjmuje w Gdańsku na starówce za zbrojownią. Nasza rodzina korzysta z jego usług już kilka lat. Wiem że urząd miasta też korzysta z jego usług.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
A gdzie szukasz tego notariusza i co konkretnie potrzebujesz?
image

image
Słyszałam, że w Wejherowie jest taniej niż w 3-mieście. Sąsiadka ostatnio sprzdawała mieszkanie, więc jest w temacie i potwierdziła.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
zgodnie z rozporzadzeniem o taksie notarialnym - przepisy te wskazują wyłacznie takse maxymalną, w związku z czym zawsze można negocjować wysokość opłaty. Dlatego czasami zdarzają się tacy notariusze, którzy pobieraja opłaty o wiele nizsze niż pozostali :)

Buźka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak by ktoś kiedyś poszukiwał taniego i solidnego notariusza, polecam notariusza na ulicy Marszałkowskiej 24/26 lok. 14 w Warszawie notariusz Anna Zaborowska - Nowocień. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Piotr Prorok, ul. Piwna
"rz" - to długa historia

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
również raz byłem u Proroka na Piwnej - ceny normalne i się dużo dowiedziałem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Na ul. Mickiewicza we Wrzeszczu jest dość tani notariusz...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ja byłem u Proroka na Piwnej - drogi !!

A Langowski to masakra - drogo i oszukuje! nie polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Trzeba dzwonić i porównywać, ceny nie są jednakowe we wszystkich kancelariach i mogą się bardzo różnić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja polecam w Sopocie Panią Ewelinę Wierzbicką http://www.notariuszsopot.pl/.

Sama nie korzystałam z usług pani Cejrowskiej, więc do końca nie wiem, ale znajoma mówiła mi, że jest bardzo dobrym notariuszem i lepszego nie znajdziesz. Cena w takich sprawach nie powinna być na pierwszym miejscu, bo, wiadomo, lepiej mieć sprawę załatwioną niż łazić od kancelarii do kancelarii szukając najtańszego notariusza. Przemyśl to, dobrze byłoby zadzwonić, dowiedzieć się jaka jest stawka, ale ktoś pisał, że jest z góry założona i chyba ma rację. Nie wiem jak to do końca jest. Za jakiś miesiąc sprzedajemy z mężem dom i będziemy szli spisywać umowę do p. Cejrowskiej to wtedy dam znać, ale opinie koleżanki i innych znajomych bardzo dobre, więc się nie boję :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Mogę potwierdzić, profesjonalna ubsługa, sprawne i szybkie załatwienie spraw. Doskonałe doradztwo.

Ja też współpracowałam z Panią Jolantą Cejrowską i muszę powiedzieć, że nigdy z żadnego notariusza tak zadowolona nie byłam, a prowadzę firmę długo i wielu już się przewinęło

Pozdrawiam,
Ewa

No jasne! znam to może duże słowo byłam u nich dwa razy http://www.notariusz-warszawawola.pl bardzo fajni i przyjaźnie nastawieni ludzie. Umowy robią właściwie od ręki :)

I myślisz, że są aż tak tani, że opłaca się gnać z Trójmiasta do Warszawy?
No litości...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam Aleksandre Becka w Sopocie. Warto umówić się wcześniej na rozmowę osobiście z nią odnośnie całej transakcji i ceny.

Nie korzystałam z usług trójmiejskich notariuszy, ale miałam przyjemność współpracować z Kancelarią Notarialną Cejrowska z Tczewa. Bardzo profesjonalnie, rzetelna pomoc, a pani notariusz bardzo miła. Ceny również na dobrym poziomie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mam podobne doświadczenia z notariusz Cejrowską. Pomogła mi możliwie szybko i mogę ją śmiało polecić.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

białe blaty w kuchni (42 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was posiada białe blaty w kuchni, ładnie to wygląda, ale czy jest wygodne?

Karolina Misiak - Krasowska (3 odpowiedzi)

macie jakieś doświadczenia, opinie o tej Pani?

Jaki piasek do piaskownicy? (39 odpowiedzi)

Kupujecie specjalny, atestowany? Czy zwykły, budowlany? Gdzie kupujecie?

do góry