Widok
Ładne widziałam w Farage-ale część jest dopasowana do sukien. Cena okk.45 zł. ja wpadłam na szatańskim pomysł recyklingu mojej torebki do sukienki komunijnej. Poprosiłam w salonie o trochę koronek jak na gorsecie, naszyłam je na przód torebki i wygląda jak z kompletu. Moze warto ścignąc tegoroczne komunistki :-) ?
buciki takie to widziałam na gildii, ale torebki za chiny ludowe nie widziałam, muszę zrobić rundkę po gildii z butem w ręku, może mi ktoś sprowadzi ...... :( niestety stoiska tego Klaudii już na gildii nie ma :( buciki są ecru z drobnymi koralikami, jakoś nie mam ochoty szyć torebki sama ;) he he he
Witch - takie torebki (lub niemal identyczne) widzialam dopiero co, ale niestety bylo to na wystawie sklepowej w Chorzowie... Byly chyba w kompletach z butami, ale moze nie tylko. Tak tez sama sie zastanawiam nad torebka - w kosciele to chyba mama musialaby ja trzymac caly czas, albo moze swiadkowa, zeby w odpowiedniej chwili wyjac mi chusteczke do nosa... :):)
No właśnie, cześć :-)
Zobacz sobie stronkę www.juma.pl. Ja sobie w sobotę kupiłam fajne różowe butki. Wprawdzie nie jaśniutkie, ale oni ogólnie mają spory wybór, więc może znajdziesz coś co Cię zainteresuje. Firma sprawdzona, choć może niezbyt znana - ja już trzecie buty u nich kupiłam i zawsze byłam zadowolona. Wygodne i dobrej jakości.
Zobacz sobie stronkę www.juma.pl. Ja sobie w sobotę kupiłam fajne różowe butki. Wprawdzie nie jaśniutkie, ale oni ogólnie mają spory wybór, więc może znajdziesz coś co Cię zainteresuje. Firma sprawdzona, choć może niezbyt znana - ja już trzecie buty u nich kupiłam i zawsze byłam zadowolona. Wygodne i dobrej jakości.
Ja nie miałam torebki na swoim ślubie. Wielki bukiet i gdzie tu jeszcze torbkę trzymać. Też jeździłam na zdjęcia, porawiałam makijaż w czasie wesela itp. Mroblem z trzymaniem kosmetyków rozwiązałam z moją świadkową.Miałyśmy torebkę na spółę ,którą ona trzymała. I tak była ze mną wszędzie torebka i świadkowa.