Widok

szukam torebki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ...... o takich torebkach :) ja oczy wypatruje i nigdzie nie ma :(
1
2
3

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
te buciki JUMA widziałam dziś w nowym sklepie w Madisonie na 1wszym piętrze ;-)

hmm a ja bede miala dwoch swiadkow:P mojemu bratu jakos torebka pasowac nie bedzie heheheh;) pewnie moje'skarby' bedzie trzymala mama

Ja nie miałam torebki na swoim ślubie. Wielki bukiet i gdzie tu jeszcze torbkę trzymać. Też jeździłam na zdjęcia, porawiałam makijaż w czasie wesela itp. Mroblem z trzymaniem kosmetyków rozwiązałam z moją świadkową.Miałyśmy torebkę na spółę ,którą ona trzymała. I tak była ze mną wszędzie torebka i świadkowa.
Namiary na sklepy znajdziesz na stronie. Na zdjęciach może te buty nie wyglądają zbyt efektownie, ale są naprawdę fajne, i co najważniejsze wygodne.

Ja na razie zmykam, będę jeszcze pewnie ok. 22.

ma.siu juz wchodze na stronkę dzieki :):) a gdzie ten sklep można znalezć???

No właśnie, cześć :-)

Zobacz sobie stronkę www.juma.pl. Ja sobie w sobotę kupiłam fajne różowe butki. Wprawdzie nie jaśniutkie, ale oni ogólnie mają spory wybór, więc może znajdziesz coś co Cię zainteresuje. Firma sprawdzona, choć może niezbyt znana - ja już trzecie buty u nich kupiłam i zawsze byłam zadowolona. Wygodne i dobrej jakości.

czesc ma.sia :) mam juz jedne buty hihi ale teraz szukam czegoś na ewentualna zmiane , czegoś na niskim obcasiku;):) perłowe lub bardzo jaśniutki róz - pewnie cos wypatrzyłaś???

Sabra, czy nadal szukasz różowych butów?

Witch - takie torebki (lub niemal identyczne) widzialam dopiero co, ale niestety bylo to na wystawie sklepowej w Chorzowie... Byly chyba w kompletach z butami, ale moze nie tylko. Tak tez sama sie zastanawiam nad torebka - w kosciele to chyba mama musialaby ja trzymac caly czas, albo moze swiadkowa, zeby w odpowiedniej chwili wyjac mi chusteczke do nosa... :):)

a gdzie tam, nic jeszcze nie kupiłam :( ....

witch:) Nie wiem czy już kupiłaś torebke ???? ja pomyslałam ze fajnie bedzie wyglądac taka w stylu koperty :)klasyczna malutka ,i tak przecież damy ją mamie lub świadkowej:):) jak cos takiego znajde to wkleje.

niom ja jeszcze bucików nie mam :) W sumie jak się tak zastanowić to nic nie mam hihi a nie, przepraszam, mam maseczkę Dermiki ;)
no ale będę jeździć na sesję he he he foto no i trzeba mieć ze sobą jakies puzderko gdzie będę trzymała puder, pomadke, tiktaki, komórke itd ;) a torba może leżeć w aucie :) no nie? a potem wcisnę ją mamie, czy jakoś tak :D
szkoda, że jestem gapa i nie pomyślałam o torebce przy kupnie bucików :(

Witch!! a jesteś zdecydowana na torebeczkę? bo ja właśnie nie wiem sama czy mieć czy nie mieć :) Bo jak to wszystko pogodzić? bukiet i trza dbać o sukienkę, żeby nie podeptać ;) ;)
buty Klaudii widziałam też w Gdyni w batorym na górze
image
Witch buty Klaudii są w Gdyni w Agnes....
może zobacz tam torebki
pozdrawiaski

mila stronka jest w html i chyba się nie chce wkleić :) :(

buciki takie to widziałam na gildii, ale torebki za chiny ludowe nie widziałam, muszę zrobić rundkę po gildii z butem w ręku, może mi ktoś sprowadzi ...... :( niestety stoiska tego Klaudii już na gildii nie ma :( buciki są ecru z drobnymi koralikami, jakoś nie mam ochoty szyć torebki sama ;) he he he

zapomnialam jak sie wkleja:(((((((
image
do góry