Widok

szukam zespól który mógłby zagrać muzyke latino na wesele

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Otóz po kilkumiesięcznym pobycie w hiszpanii zachciało Nam sie muzyki latino na wesele(termin maj na Kaszubach).Może znacie kogoś kto by sprostał temu wyzwaniu??Chcielibyśmy zespół który byłby w stanie zagrac sambe salse a także znane hiciory. Jezeli znacie taki zespół będe bardzo wdzieczna za kontakt i najlepiej stronę internetową.
Pozdrawiamy Wojtek i Magda
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
O RANY JAK JA TAKIEGO ZESPOLU POSZUKUJE ROWNIEZ NA 7.7.7.

DAJCIE ZNAC MOZE RAZEM COS ZNAJDZIEMY :)

image
mam taki plan, mozna szukac po szkolach salsy, maja tam fora na ktorych rowniez sa info dot, imprez salsowych gdzie graja takie wlasnie zespolu.
mozna tam poszukac

image
Malibu Latino - miałam, byli super! www.malibu-latino.com

image
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Zapraszam: www.kartkikaroliny.blog.onet.pl - kartki, dekoracje.
Boże Narodzenie 2007 - oryginalnie :)
Polecam zespół z Kamiennej Góry w Gdyni,z lokalu Rodizio,www.rodizio.pl
Dla mnie wysoka półka,instrumenty dęte itd.Nazywa się Mari Band.U mnie wypadli powyżej moich oczekiwań,grają również na balach w szkole tańca Gabi z Gdańska i szkole Szczepan,więc to mówi samo za siebie,tam tańczą fachowcy tego tematu.
Będzie ciężko...baaardzo ciężko...Poczytam sobie co tam forumowicze popiszą, a na końcu podsumuję...
A może oni widziałam ich płytkę, ale to nie nasz styl :)
www.forsale.art.pl
Tylko kilka utworów na tej stronce, ale wiem że wysyłają taką płytkę-oferte jeśli zechcesz.
Pozdrawiam

image
image
nie bedzie ciezko, ale nie ma duzo tego w 3 miescie, trzeba szukac po polsce

image
polcam strone:
salsa.org.pl
to baza wiedzy

image
z trójmiejskich zespołów to tylko Malibu Latino, graja tak ze nogi same rwa sie do tanca, a oprócz latynoskich kawalków graja tez weselne, polskie i swiatowe piosenki, super sprawa, polecam
namiary znajdziesz przez google albo w starszych wątkach na forum
Proponuję wejść na stronę lokalu Rodizio w Gdyni.Tam gra zespół którego warto posłuchać.Nie oceniam,ale grtają na żywo latyno i nie tylko.Dla mnie wysokie notowanie,prawdziwi muzycy.
up

image
znam taki zespol. nazywaja sie latino viva czy cos takiego. wie ze sa rewelacyjni.
image
tez polecam mari band z rodizio słyszalam na zywo- rewelacja(choc cena tez nie najnizsza)ale - malibu latino przy nich raczej wypadaja blado ..
Malibu Latino ma zawyżone opinie na tym forum...a poza jednym członem nazwy z muzyką latynoską mają niewiele wspólnego. Faktycznie, grupa grająca w Rodizio jest znacznie bliższa temu stylowi.
janko - a ty kogo polecasz? ;-)
szukam i szukam...

image
bylam na stronie rodizio.. sluchalam mari band... przyznam ze malo to ma wspolnego z goracymi rytmami....

image
hmmm.... Malibu Latino grali u nas na weselu w zeszlym roku i bulismy bardzo zadowoleni z wyboru ale coz każdy ma inne gusta.....
Ja tam nie polecam...;-). Już kiedyś skrobnąłem coś na ten temat ale powtórzę. Opinie na forum? Owszem....Płyty demo? Tym bym sobie głowy nie zawracał...1. Wykształcenie muzyczne 2. Dokonania (np. spytać gdzie prowadzili sylwestra). Żaden szanujący się lokal nie da byle komu prowadzić imprezy 3. Skład - CZTERY osoby to absolutne biologiczne minimum, żeby zespół mógł brzmieć i silić się na zmianę stylu.
janko, wykształcenie muzyczne ? niekoniecznie :) The Beatles i Presley nie mieli takowego wykształcenia ;) chyba z tym trzeba sie urodzić :) najlepiej umawiać się z zespołami polecanymi przez forumowiczów przez lokale czy znajomych i obejrzeć ich dema z imprez i wybrać zgodnie z upodobaniami :)
The Beatles i Elvis na weselach nie grywali. Urodzić to się trzeba niewątpliwie, przy okazji słuchem grzeszyć, reszty się trzeba nauczyć. Lata ćwiczeń i do tego talent (NIROZERWALNIE). Wybrać zgodnie z własnym sumieniem - zgoda. Demo to nic nie znaczący materiał, wypisz - wymaluj z telewizyjnego bloku reklamowego gdzie wszystkie proszki do prania są niezwykłe. Forum? Trzeba je umieć czytać, bo pewne pseudonimy kryją członków zespołów. No, w końcu ktoś podjął wyzwanie;-).
hmm skoro tak to niezły dylemat i problem powinni mieć nasi klienci w selekcji i wyborze :) ja wykształcenia muzycznego nie mam ale mam dobry słuch niezły głos, grę na instrumentach ćwiczę fakt bardzo ciężko i nienażekam na brak klientów :) jeśli chodzi o demo z imprez - pokazuję od początku do końca całość takie jakie otrzymuję od moich klientów :) przecież na demo słychać i widać a to jest różnica w odniesieniu do proszku którego wogóle nie można ocenić na podstwie reklamy w tv :)
sorki że nie na temat możemy się przenieść :)
sorki za błąd ortogr. żeby nie było że wogóle nie mam wykształcenia :)
Drogi Zespole Muzyczny ;-). Jak widać na forum, tak właśnie jest - mają problem. Unikajmy personalizacji, bo temat jest szeroki i mocno ogólny.
Hej,
my 23 czerwca będziemy bawić się przy dźwiękach i wokalu zespołu SZEYKER z Wejherowa. Zespół zajmuje się wyłącznie muzyką, ćwiczy i doskonali warsztat a co urzekło mnie najbardziej, robią to z wielką pasją! W środowe wieczory grają muzykę latino w gdańskim pubie (o ile dobrze pamiętam nazwę - Tropicana). Można posłuchać na żywo. Wokalistka i wokalista, klawisze, gitaara, tamtamy. Śpiewają po hiszpańsku, angielsku i polsku. My oprócz latino chcemy też tradycyjne weselne kawałki i z tym także nie mają problemu.
Polecam bo mam nadzieję, że warto!
www.szeyker.friko.pl
janko muzykant.... robic reklama rodizio czy maryband???
o ciekawa propozycja, sprawdze ten szeyker... graja czasem w Gdyni?

image
up

image
wejdź na stronę agencji artystycznej MB, oni mają w swoim zanadrzu zespół grający muzykę latino, może akurat Cię urzekną

image
Polecam zespół Latino Dance
Latino Show
dzieki

image
latino dance- maja jakas stronkę?

image
up

image
nie mam pojęcia czy grają w Gdyni. Najlepiej będzie zadzwonić do zespołu i zapytać - nr 606 984 452. Pozdrawiam i życzę powodzenia w wyborze zespołu! Mnie kosztowało to trochę zachodu, czasu i nerwów i cieszę się, że mamy to juz za sobą :)
no wlasnie... chyba jednak postaramy sie o jakis z poza trojmiastem

image
nadal nie mam zespolu latino.... szeyker.. ,ma moj termin zajety... czy ktos moze ma jeszcze jakas propozycje? a moze znacie jakiegos dj'a w ty stylu?

image
Witam! Polecam Mari Bend grają w Rodizio el Toro
Panie Łukasz...Obciach Pan sobie robisz. Strona internetowa a na niej byk okrutny...Taki rodem z podstawówki...

janko... podpowiesz mi?;-)

image
Napisz maila, pogdybamy sobie ;-)

Takze polecam zespol SZEYKER.
Grali na moim weselu i wszyscy byli zachwyceni. Wokalistka ma niesamowity glos. Graja wszystko, specjalizuja sie na latinowska muzyke. Takze umieja prowadzic wesele na wysokim poziomie.

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry