Widok
szukam zespól który mógłby zagrać muzyke latino na wesele
Otóz po kilkumiesięcznym pobycie w hiszpanii zachciało Nam sie muzyki latino na wesele(termin maj na Kaszubach).Może znacie kogoś kto by sprostał temu wyzwaniu??Chcielibyśmy zespół który byłby w stanie zagrac sambe salse a także znane hiciory. Jezeli znacie taki zespół będe bardzo wdzieczna za kontakt i najlepiej stronę internetową.
Pozdrawiamy Wojtek i Magda
Pozdrawiamy Wojtek i Magda
Polecam zespół z Kamiennej Góry w Gdyni,z lokalu Rodizio,www.rodizio.pl
Dla mnie wysoka półka,instrumenty dęte itd.Nazywa się Mari Band.U mnie wypadli powyżej moich oczekiwań,grają również na balach w szkole tańca Gabi z Gdańska i szkole Szczepan,więc to mówi samo za siebie,tam tańczą fachowcy tego tematu.
Dla mnie wysoka półka,instrumenty dęte itd.Nazywa się Mari Band.U mnie wypadli powyżej moich oczekiwań,grają również na balach w szkole tańca Gabi z Gdańska i szkole Szczepan,więc to mówi samo za siebie,tam tańczą fachowcy tego tematu.
Ja tam nie polecam...;-). Już kiedyś skrobnąłem coś na ten temat ale powtórzę. Opinie na forum? Owszem....Płyty demo? Tym bym sobie głowy nie zawracał...1. Wykształcenie muzyczne 2. Dokonania (np. spytać gdzie prowadzili sylwestra). Żaden szanujący się lokal nie da byle komu prowadzić imprezy 3. Skład - CZTERY osoby to absolutne biologiczne minimum, żeby zespół mógł brzmieć i silić się na zmianę stylu.
The Beatles i Elvis na weselach nie grywali. Urodzić to się trzeba niewątpliwie, przy okazji słuchem grzeszyć, reszty się trzeba nauczyć. Lata ćwiczeń i do tego talent (NIROZERWALNIE). Wybrać zgodnie z własnym sumieniem - zgoda. Demo to nic nie znaczący materiał, wypisz - wymaluj z telewizyjnego bloku reklamowego gdzie wszystkie proszki do prania są niezwykłe. Forum? Trzeba je umieć czytać, bo pewne pseudonimy kryją członków zespołów. No, w końcu ktoś podjął wyzwanie;-).
hmm skoro tak to niezły dylemat i problem powinni mieć nasi klienci w selekcji i wyborze :) ja wykształcenia muzycznego nie mam ale mam dobry słuch niezły głos, grę na instrumentach ćwiczę fakt bardzo ciężko i nienażekam na brak klientów :) jeśli chodzi o demo z imprez - pokazuję od początku do końca całość takie jakie otrzymuję od moich klientów :) przecież na demo słychać i widać a to jest różnica w odniesieniu do proszku którego wogóle nie można ocenić na podstwie reklamy w tv :)
sorki że nie na temat możemy się przenieść :)
sorki że nie na temat możemy się przenieść :)
Hej,
my 23 czerwca będziemy bawić się przy dźwiękach i wokalu zespołu SZEYKER z Wejherowa. Zespół zajmuje się wyłącznie muzyką, ćwiczy i doskonali warsztat a co urzekło mnie najbardziej, robią to z wielką pasją! W środowe wieczory grają muzykę latino w gdańskim pubie (o ile dobrze pamiętam nazwę - Tropicana). Można posłuchać na żywo. Wokalistka i wokalista, klawisze, gitaara, tamtamy. Śpiewają po hiszpańsku, angielsku i polsku. My oprócz latino chcemy też tradycyjne weselne kawałki i z tym także nie mają problemu.
Polecam bo mam nadzieję, że warto!
www.szeyker.friko.pl
my 23 czerwca będziemy bawić się przy dźwiękach i wokalu zespołu SZEYKER z Wejherowa. Zespół zajmuje się wyłącznie muzyką, ćwiczy i doskonali warsztat a co urzekło mnie najbardziej, robią to z wielką pasją! W środowe wieczory grają muzykę latino w gdańskim pubie (o ile dobrze pamiętam nazwę - Tropicana). Można posłuchać na żywo. Wokalistka i wokalista, klawisze, gitaara, tamtamy. Śpiewają po hiszpańsku, angielsku i polsku. My oprócz latino chcemy też tradycyjne weselne kawałki i z tym także nie mają problemu.
Polecam bo mam nadzieję, że warto!
www.szeyker.friko.pl