Re: szybkie, domowe obiady tradycyjne
Mamo B - z indyka nie robiłam ale na pewno można zrobić z karkówki lub z szynki.
Zupy gotuję w 6-cio litrowym garnku. Robię zupy gęste, więc i sycące.
I doskonale Cię rozumiem...
rozwiń
Mamo B - z indyka nie robiłam ale na pewno można zrobić z karkówki lub z szynki.
Zupy gotuję w 6-cio litrowym garnku. Robię zupy gęste, więc i sycące.
I doskonale Cię rozumiem bo mój mąż, kiedy się poznaliśmy też znał smak jedynie schabowego, mielonego, ziemniaków i dwóch surówek. Jestem w szoku, że jest jeszcze w naszym kraju wielu ludzi, którzy całe życie jedzą to samo:-) Ja jednak byłam karmiona przez mamę bardzo różnorodnymi daniami.
Skoro to ja gotuję, mąż musiał się przełamać i polubić to, co ja podaję. Teraz zjada wszystko i bardzo chwali moją kuchnię.
zobacz wątek