Odpowiadasz na:

Re: szybkie, domowe obiady tradycyjne

Mamo B - z indyka nie robiłam ale na pewno można zrobić z karkówki lub z szynki.
Zupy gotuję w 6-cio litrowym garnku. Robię zupy gęste, więc i sycące.

I doskonale Cię rozumiem... rozwiń

Mamo B - z indyka nie robiłam ale na pewno można zrobić z karkówki lub z szynki.
Zupy gotuję w 6-cio litrowym garnku. Robię zupy gęste, więc i sycące.

I doskonale Cię rozumiem bo mój mąż, kiedy się poznaliśmy też znał smak jedynie schabowego, mielonego, ziemniaków i dwóch surówek. Jestem w szoku, że jest jeszcze w naszym kraju wielu ludzi, którzy całe życie jedzą to samo:-) Ja jednak byłam karmiona przez mamę bardzo różnorodnymi daniami.
Skoro to ja gotuję, mąż musiał się przełamać i polubić to, co ja podaję. Teraz zjada wszystko i bardzo chwali moją kuchnię.

zobacz wątek
11 lat temu
~emilia

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry