Widok
mar-chew - ja niestety stresy raczej zajadam
gosia... - czarna kawa jedno jajko i 100gram miesa jakiegos dziennie i to wszystko... tragedia w ogóle... mi tyle na sniadanie nie starczy :D ogolnie jest taki rygor ze nie mozna żuc gumy nawet... kolezanka po 2 dniach lezała w domu jak zwłoki nie miała siły na nic... schudła to fakt ale....
gosia... - czarna kawa jedno jajko i 100gram miesa jakiegos dziennie i to wszystko... tragedia w ogóle... mi tyle na sniadanie nie starczy :D ogolnie jest taki rygor ze nie mozna żuc gumy nawet... kolezanka po 2 dniach lezała w domu jak zwłoki nie miała siły na nic... schudła to fakt ale....
Moja lekarka przypisała mi Meridia 15 - tabletki na zmniejszenie łaknienia. Na początku słabo się czułam kiedy zaczęłam je brać, ale w pierwszym tygodniu schudłam 4 kg. Trzymam tą wagę od 4 tygodni, tabletki chyba już nie działają :/, sama ograniczam jedzenie i mam nadzieje, że schudnę jeszcze przez te 2 m-ce do wesela.... Ale najważniejsze jest i tak ćwiczyć! Ale tego efekty widać dopiero po 3 m-cach... Wiec sama nie wiem, niby Meridia jest ok, ale czy nie szkoda zdrowia... Co prawda przypisał je lekarz...
A ja ostatnio doczytałam się, że merida to również straszne świństwo.
Potwierdzone jest, że przyczyniła się do śmierci ponad 30 osób. Niszczy wątrobę, serce i działa na układ nerwowy, czyli powoduje zanik nadmiernego apetytu . Przynosi upragniony efekt, a jak. Po takim szale organizm traci kg, to zrozumiałe. Ale później? Później wraca wszystko do początku- znowu ważysz dużo, a nawet więcej. A do tego koszmarnie osłabiony organizm.
NIE!
Potwierdzone jest, że przyczyniła się do śmierci ponad 30 osób. Niszczy wątrobę, serce i działa na układ nerwowy, czyli powoduje zanik nadmiernego apetytu . Przynosi upragniony efekt, a jak. Po takim szale organizm traci kg, to zrozumiałe. Ale później? Później wraca wszystko do początku- znowu ważysz dużo, a nawet więcej. A do tego koszmarnie osłabiony organizm.
NIE!
Zrób sobie 3 dniową dietkę oczyszczającą, same warzywa i troszkę owoców ( mają dużo cukru), no i oczywiście jeśli jesteś w 100% zdrowa a potem dodawaj lightowe jedzonko typu jogurcik, chudziutkie mięsko itp. I ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Podobno można zgubić 2 kg przez tydzień a ty masz 3 tygodnie, choć najbezpieczniejsze gubienie kilogramów to 1 kg/tydzień. Pij dużo wody mineralnej niegazowanej, min 2l dziennie i nie jedz po 18.Dasz radę, ale zastanów się czy faktycznie potrzebujesz a o tabletkach zapomnij!!!! :)
hmm w 2 tyg to chyba bedzie ciezko schudnąć sporo.... duzo wody, jak lubisz jesc duzo to jedz często ale mniejsze porcje, poza tym nie jedz po 17, zajmij sie czyms zeby nie myslec w kolko o jedzeniu - jak sie nudzisz to jesz a jak masz zajecie to nie myslisz o jedzeniu.
ja uwielbiam jesc, slodycze pozeram kilogramami a schudlam przed weselem 3-4 kg - dla mnie to duzo bo generalnie jestem szczupla (teraz juz baaardzo szczupla), ale jem malo a czesto, polecam tez Activie, czarną kawę i otręby na przemianę materii...
nie truj sie tabletkami - szkoda zdrowia dla jednego wieczoru - a tych kilku kg pewnie i tak nikt nie zauwazy (tylko Ty bedziesz sie troche lepiej czula)
ja uwielbiam jesc, slodycze pozeram kilogramami a schudlam przed weselem 3-4 kg - dla mnie to duzo bo generalnie jestem szczupla (teraz juz baaardzo szczupla), ale jem malo a czesto, polecam tez Activie, czarną kawę i otręby na przemianę materii...
nie truj sie tabletkami - szkoda zdrowia dla jednego wieczoru - a tych kilku kg pewnie i tak nikt nie zauwazy (tylko Ty bedziesz sie troche lepiej czula)
bardzo odchudza ananas - zawiera bromelinę, tóra przyśpiesza przemianę materii. Można jeść kawałek ananasa przed każdym posiłkiem lub kupić wyciąg z ananasa (bromelina) w aptece. Kilka znajomych osób się w ten sposób odchudziło - stosując oczywiście lekka dietę do tego ;)
"Bądź tą zmianą, którą chcesz zobaczyć w świecie"
Ja też sobie obiecałam, że do ślubu (09.08.2014r) schudnę i mam jeszcze czas ;) Zaczęłam od 07.03.2014r i już prawie 10 kilo mniej :) Poszłam do dietetyczki http://www.efektcentrum.pl/ a do tego staram się dwa razy w tygodniu na fitness chodzić. Uważam że tabletki nikomu na dobre nie wychodzą i jak się chce i ma się samozaparcie to się da ale na wszystko potrzeba czasu ;) Mam nadzieję, że do ślubu uda mi się z jeszcze jakieś 15 zgubić ;)
Jeśli szukasz dobrych które dają efekt to sprawdzajcie te: https://dietalux.wordpress.com/ :)