Widok

tabletki na odchudzanie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kto zna dobre skuteczne i dające widoczne w miarę szybkie efekty?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tylko zoładek sobie zepsujesz

Nie ma czegoś takiego jak dobre tabletki na odchudzanie ;)

jestem zdesperowana :( buuuuuuuuuuuuuuuu

jak było 3 miesiace przez slubem zaczelam sie odchudzac cwiczyłam jadłam normalnie (lekko ale sie nie głodziłam) i schudłam ale dałam sobie spokoj i znowu przytyłam ;((((

wez regulax to sa tabletki na przeniane materi

Kasia- daj na luz, ja też postanowiłam pół roku temu że do ślubu będę szczuplutka a tu lipa, jak na razie 3-4 kg mniej.
Ale nie przejmuję się tym.
Odradzam tabletki.
MAm koleżankę w pracy, ok kilku lat bierze te świństwa, efekt jojo murowany. Najpierw schudła 17 kg, potem przytyła 25 kg.
Wariactwo!

hehe
jesli myslisz ze w 16 dni zrzucisz kilka kilo to sie grubo myslisz
niestety, true life

cot ale Ty masz troche czasu :):) mozesz luzno schudnac jak chcesz a mi tylko to zostało chodzi mi tylko o to zeby nie czuc głodu

dzieki za troske dziewczyny :)

moja kolezanka na diecie amerykańskich kosmonautow tez schudła około 18 kg i przytyła jeszcze wiecej ale to juz jest głupota a nie dieta

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
na czym polega ta diet:) polecam vip slim nowe urzadzenie

taaa, takie "skuteczne" tabletki uzależniają... jeszcze przed ślubem na odwyku skończysz... ja się tak stresuję, że już jeść nie mogę... chudnę, mimo woli... Pozdro...

mar-chew - ja niestety stresy raczej zajadam
gosia... - czarna kawa jedno jajko i 100gram miesa jakiegos dziennie i to wszystko... tragedia w ogóle... mi tyle na sniadanie nie starczy :D ogolnie jest taki rygor ze nie mozna żuc gumy nawet... kolezanka po 2 dniach lezała w domu jak zwłoki nie miała siły na nic... schudła to fakt ale....

....ale jakim kosztem.....

Moja lekarka przypisała mi Meridia 15 - tabletki na zmniejszenie łaknienia. Na początku słabo się czułam kiedy zaczęłam je brać, ale w pierwszym tygodniu schudłam 4 kg. Trzymam tą wagę od 4 tygodni, tabletki chyba już nie działają :/, sama ograniczam jedzenie i mam nadzieje, że schudnę jeszcze przez te 2 m-ce do wesela.... Ale najważniejsze jest i tak ćwiczyć! Ale tego efekty widać dopiero po 3 m-cach... Wiec sama nie wiem, niby Meridia jest ok, ale czy nie szkoda zdrowia... Co prawda przypisał je lekarz...
A ja ostatnio doczytałam się, że merida to również straszne świństwo.
Potwierdzone jest, że przyczyniła się do śmierci ponad 30 osób. Niszczy wątrobę, serce i działa na układ nerwowy, czyli powoduje zanik nadmiernego apetytu . Przynosi upragniony efekt, a jak. Po takim szale organizm traci kg, to zrozumiałe. Ale później? Później wraca wszystko do początku- znowu ważysz dużo, a nawet więcej. A do tego koszmarnie osłabiony organizm.
NIE!

wiecie co.... kupiłam sobie przed chwila zdorwe jedzenie i chyba ew. kupię błonnik... to jest chyba zdrowe?

i zaczynam cwiczyc

no meridia dziala na zasadzie blokowania receptorow w mozgu odp za uczucie glodu...... :) kup sobie amfe - jest tansza a takie samo dzialanie .... nie qmam lekarzy ktorzy przepisuja takie rzeczy// kto ci to g.. przepisal?? jaki lekarz?? rodzinny??

DIETE 1000 KALORII ZASTOSUJ NIE JEDZ PO 18 I W OK 10 DNI SCHUDNIESZ OK 4 KG
DO TEGO NIE ŁACZ NP MIESA I ZIEMNIAKOW

hektolitry wody

kumpela kiedys miala takie tabletki do ssania - ananas - powstrzymuja uczucie glodu

Zrób sobie 3 dniową dietkę oczyszczającą, same warzywa i troszkę owoców ( mają dużo cukru), no i oczywiście jeśli jesteś w 100% zdrowa a potem dodawaj lightowe jedzonko typu jogurcik, chudziutkie mięsko itp. I ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Podobno można zgubić 2 kg przez tydzień a ty masz 3 tygodnie, choć najbezpieczniejsze gubienie kilogramów to 1 kg/tydzień. Pij dużo wody mineralnej niegazowanej, min 2l dziennie i nie jedz po 18.Dasz radę, ale zastanów się czy faktycznie potrzebujesz a o tabletkach zapomnij!!!! :)

do góry