Widok
mar-chew - ja niestety stresy raczej zajadam
gosia... - czarna kawa jedno jajko i 100gram miesa jakiegos dziennie i to wszystko... tragedia w ogóle... mi tyle na sniadanie nie starczy :D ogolnie jest taki rygor ze nie mozna żuc gumy nawet... kolezanka po 2 dniach lezała w domu jak zwłoki nie miała siły na nic... schudła to fakt ale....
gosia... - czarna kawa jedno jajko i 100gram miesa jakiegos dziennie i to wszystko... tragedia w ogóle... mi tyle na sniadanie nie starczy :D ogolnie jest taki rygor ze nie mozna żuc gumy nawet... kolezanka po 2 dniach lezała w domu jak zwłoki nie miała siły na nic... schudła to fakt ale....
Moja lekarka przypisała mi Meridia 15 - tabletki na zmniejszenie łaknienia. Na początku słabo się czułam kiedy zaczęłam je brać, ale w pierwszym tygodniu schudłam 4 kg. Trzymam tą wagę od 4 tygodni, tabletki chyba już nie działają :/, sama ograniczam jedzenie i mam nadzieje, że schudnę jeszcze przez te 2 m-ce do wesela.... Ale najważniejsze jest i tak ćwiczyć! Ale tego efekty widać dopiero po 3 m-cach... Wiec sama nie wiem, niby Meridia jest ok, ale czy nie szkoda zdrowia... Co prawda przypisał je lekarz...
A ja ostatnio doczytałam się, że merida to również straszne świństwo.
Potwierdzone jest, że przyczyniła się do śmierci ponad 30 osób. Niszczy wątrobę, serce i działa na układ nerwowy, czyli powoduje zanik nadmiernego apetytu . Przynosi upragniony efekt, a jak. Po takim szale organizm traci kg, to zrozumiałe. Ale później? Później wraca wszystko do początku- znowu ważysz dużo, a nawet więcej. A do tego koszmarnie osłabiony organizm.
NIE!
Potwierdzone jest, że przyczyniła się do śmierci ponad 30 osób. Niszczy wątrobę, serce i działa na układ nerwowy, czyli powoduje zanik nadmiernego apetytu . Przynosi upragniony efekt, a jak. Po takim szale organizm traci kg, to zrozumiałe. Ale później? Później wraca wszystko do początku- znowu ważysz dużo, a nawet więcej. A do tego koszmarnie osłabiony organizm.
NIE!
Zrób sobie 3 dniową dietkę oczyszczającą, same warzywa i troszkę owoców ( mają dużo cukru), no i oczywiście jeśli jesteś w 100% zdrowa a potem dodawaj lightowe jedzonko typu jogurcik, chudziutkie mięsko itp. I ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Podobno można zgubić 2 kg przez tydzień a ty masz 3 tygodnie, choć najbezpieczniejsze gubienie kilogramów to 1 kg/tydzień. Pij dużo wody mineralnej niegazowanej, min 2l dziennie i nie jedz po 18.Dasz radę, ale zastanów się czy faktycznie potrzebujesz a o tabletkach zapomnij!!!! :)