Widok

tak,wymiotowac mi sie chce i do tego

smiac sie w glos z was przydupasy mixera bedacy nieswiadom tego, jakie ten falszerz cuda robi Ha Ha Ha.zobaczcie sobie jego zdjecia, potrafi galszowac rzecywistosc Ha Ha Ha ale z was czuby, zal mi niekiedy takich maluczkich wierzacych bezwglednie takim papasmixerom, bo wiem co to pozniej oznacza.
..wiec wierzcie sobie zafalszowanej swini, wierzcie.
Wiem, ze juz fdaleko zaszly w was przydupasy zmiany i nic nie poradze na to, moze jedynie wasze guru zdola zmienic stosunkowanie sie wzajemne Ha Ha Ha.kiedys to nastapi dupki zalosne :-)))
pa, ide chlac.tak lepiej niz przebywac w tym chlewie.Z takimi jak wy.Szokada, ze nie ma tu jakis porzadnych ludzi.Byli kiedys, ale zwiali z tego miejsca.Ja sie im nie dziwie.Moze przyjda wkrotce.Moze i ja wowczas z innym jezykiem przyjde.Teraz nie jest warto niczego u mnie zmieniac.Bo same smieci tutaj.Ha Ha Ha juz kiedys pare osob pisalo o tych smieciach tutaj Ha Ha Ha .papa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pozwól dziecku czytać książki

poszerzy horyzonty, rozwinie fantazję, nie pozwoli utonąć w szarej rzeczywistości.
Średnich ludzi bawi zwykle gówno.

Asysgentka

Ty mnie
Kill-Ju
a ja Cię
I-Love-You.
Buuuu.... nikt mnie nie kocha

Hmmm,

tak się zastanawiam, kto mnie aż tak nie lubi, aby posłać mi wirusa, a nawet kilka.
Może Bilbo wirtualny nasz wirtualny mściciel pomylił mnie z kimś innym?
Nie wiem i nie chcę wiedzieć, ja takich numerów nie robię innym, więc proszę o wzajemność.
System uratowany, komputer działa.
Z wyrazami ... dla tych , co mi ten numer wywinęli.

Kolejna gra ze specjalną dedykacją dla Bagginsa, Złego Bilbo i Greylina

Władca Pierścienic - drużyna pielenia
krótki wstęp:
Drużyna pierścienic rusza na bitwę z ludem Krwawych Owsików. Wielki demon, s****ron, powrócił z mrocznych jelit by ponownie objąć władzę nad światem. Ale ale... s****ron, straszną pierdołą był i zgubił swoją moc.
Jak na nieszczęście znalazł ją niejaki Collumb, straszny potwór zamieszkujący górskie jaskinie (podobno odkrył Amerykę. Gówno prawda - był za głupi).
I właśnie teraz moc znalazła sobie dobrą chwilę na zmianę właściciela. Nowym właścicielem został Dildo Bagniś, hobbista z krainy hobbistów i filatelistów. Dildo zabrał co znalazł i czym prędzej zwiał do domu.
W swe 123 urodziny Dildo postanowił odejść, a moc uderzającą z siłą wodospada zostawić swemu podopiecznemu hobbiście o wdzięcznym imieniu Brodo. Tak więc cwany Dildo Bagniś zwinął się z wioski przy najbliższej okazji pozostawiając Broda na lodzie z wielką mocą przeczyszczającą i starym lekko walniętym magiem Wandalfem Wyblakłym.
I tutaj właśnie zaczyna się twoja przygoda. Twoim zadaniem jest dołączyć do drużyny Broda i pomóc mu dojść gdzieś bardzo daleko...

A to mniej drastyczna gra

..pod wielce znaczącym tytułem Czarny Piotruś

Gra towarzyska dla minimum 2 osób.

Należy przygotować:
- Deska drewniana o wymiarach 10 x 35 x 2 cm.
- 500 gramów świeżego guana (najłatwiej znaleźć na pobliskim klombie)

Zasady gry:
Uczestnicy siadają przy stole i wybierają mistrza gry. Może on zostać wybrany za pomocą głosowania jawnego jak i tajnego. W tym drugim przypadku należy zaopatrzyć się w tzw. Sierotkę Marysię, która wylosuje mistrza gry.
Następnie mistrz gry wykłada wcześniej przygotowane guano na środek stołu i uderza w niego z całej siły wspomnianą wyżej deską. Zwycięzcą zostaje ten kto ma najwięcej piegów.

Życzymy miłej zabawy i jak najmniej sprzątania po gościach :)

CIESZĘ SIĘ JAK I TY SIĘ CIESZYSZ :)
Czy to Ty tak śmigasz na wrotkach z prędkością światła traktem rowerowym przy plaży ?
Kurczę .... o mało nie wciągnęłaś mnie w zawirowanie powietrza .... razem z moim rowerem. No ... tym razem równowagę utrzymałem :))
A co będzie następnym razem ...?
PS. warto zmieniać tematy aby nie pogrążać się w jednostajności.

Zwierz

a ja myślę że jednak ważniejsza jest myśl kierownicza i zarządzanie.
Przecież Ty także tak myślisz .... to gdzie się podział Twój obrotny szef ? :)))
Bez tego byś nie zarobił tyle , a i dzięki temu być może masz nawet pracę ....

Fizyka doświadczalna

jest zupełnie inna od wirtualnego świata komputerów. Nic nie jest dobrze określone, każdy parametr ma swój błąd pomiarowy, są dziesiątki zjawisk o których się wie że wpływają ale nie wie się jak, oraz dziesiątki zjawisk o których się jeszcze nie wie. Jest to jak opisywanie matematyczne kształtu liścia klonu na podstawie dotyku w zupełnej ciemności mając pod rękami stertę różnych liści.
Czy wiecie jak ogromna ilość zjawisk jest istotna dla zrozumienia zachowania kropli deszczu która spada na szybe w waszym oknie? Wiecie jakie to jest skomplikowane?
Zapytacie się po co to. A ja odpowiem że na podstawie tego są budowane wtryskiwacze, katalizatory, opracowywany kształt komór spalania silników, opływowy kształt samochodów, samolotów, kształ kadłubów okrętów itd...

Piękno wirtualnego świata

polega dla mnie na jego określoności na jasnej i logicznej składni którą trzeba jedynie poznać, wiadomo ze można poznać to co się dzieje ze względu na to ze wszystko zostało przez kogoś zaprogramowane, wszystkie początkowe struktury i komendy są, nie zawsze dostępne ale są i działają w ścisły i logiczny sposób. Zawsze lubiłem programować, błąd można przypisywać prawie zawsze tylko sobie (no chyba że trafiają się jakieś głupie dziury w kompilatorach) i prawie zawsze można go naprawić. Szkoda, że mam na to tak niewiele czasu. Może niedługo znów zasiąde przed fortranem i będę liczył jakieś równania różniczkowe cząstkowe od których mój biedny PC będzie ledwo dychał przez kilkanaście godzin.

Aube

Pisz nie krępuj się, chętnie poczytam, bo ja z ekonomią mam niewiele wspólnego a mam jedynie zdrowy rozsądek. Chętnie sie dowiem co mają w tej sprawie do powiedzenia Ci którzy wiedzą na ten temat więcej. (tematy na które ja wiem więcej nikogo tu nie interesują a w dodatku wiekszość nie zrozumiałaby o co chodzi i gdzie tkwią problemy, ktoś kto specjalizuje się w jakiejś dziedzinie nauk ścisłych jest raczej skazany na samotność w swoich zainteresowaniach)

Ciekawy

System polityczny jest zły? Oczywiście przecież to demokracja. Tu liczy sie socjotechnika a nie umiejetności rządzenia.

Dobrotliwy Klin

jest tu w moim instytucie takich dwóch, a w nieodległym TASK-u jest trochę więcej i trochę lepszych...

Dobrotliwy Klin

No w sumie racja, jesteście branżą usługową w sieci, porządkowanie organizowanie itd.. ale i tak najwięcej wykorzystują duże maszyny nie pracujące w systemach operacyjnych ale w fortranie czy już gotowych pakietach liczących równania różniczkowe.

Przeminęła kolejna upojna noc

Mało spałem dużo piłem, a nadciąga następna.Miałem napisać coś błyskotliwego , ale pomysł zagubił się w zmęczeniu.

Wesołe jest życie staruszka

Zwłaszcza Śmiesznego Staruszka...

dziekuje za wszystko.Tak...pojde juz spac...Zmeczony dzis jestem...hmmm dawno mnie tutaj nie bylo...W domu.

Ps.anty ego złego...a wrzeszcz sobie :)Zycze utulenia w ramionach twej lubej hehehehe :)

Dobranoc wszystkim.

Kiwi : - )))

Ciesze się, ze już jestes, nie tutaj -a w ogole, wiesz przeciez co mam na mysli?Zajmij się konfiguracja tych programow.Scripty dodatkowe podam Ci już jutro.Lecz lepiej pospij sobie dzis, a tym zajmij się jak odpoczniesz.Dobranoc.Pora snu.

Napisales sie dzis.Spij Kiwdulu.Dzieki Ci, ze jestes.

anty ego złego.

Postarales sie stary :-)
Nie przesadzaj tylko!

Zwierz.

Tak, komputery to tylko narzedzia dla NAS.Zgadzam się.Lecz nie z tym, ze nie sa do NASZEJ pracy.Z mysla-o mnie.O Nas.

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (196 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Muza musi grać. (3002 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

muza na dziś (779 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry