Widok

tani kurier?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny orientujecie sie ktora firma najtaniej wysle wozek o wadze 6 kg??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
UPS em płaciłam 32 zł.Tez wózek 6 kg.
Majka dzieki:))

a powiedz mi jeszcze jak go zapakowalas??

no nie mam pomyslu... a musze mojego nomada do serwisu do krakowa wyslac :/ i nie wiem jak go zapakowac :(((
Miałam pudło od niego, wiec nie miałam problemu.
http://www.kurjerzy.pl/
ja sprzedając wózek, zapakowałam go w folię. Dowiadywałam się, że można również w worki takie wielkie i owinąć taśmę, tylko to już nie jest standardowe opakowanie i trzeba dopłacić. Standardowe opakowanie to karton :/
dzieki:))

buuu nie wiem skad taki duzy karton skombinuje:/ no nic jutro zadzwonie sie zapytac co i jak...
Mogę Ci wysłać kuriera na Twój adres (musiałabyś tylko przelać mi kasę i podać godzinę kiedy kurier miałby przyjechać) jeśli będziesz zainteresowana to napisz. Cena 23 zł brutto
Risika, a dowiadywałaś się czy nie możesz na koszt odbiorcy wysłać wózeczek ?
My wysyłaliśmy DHL, kurier przyjechał do domu i zabrał wózek, ale niestety płaciłam za niestandardowe zapakowanie :(

Pocztą Polską masz też taniutko, ale trzeba paczkę ubezpieczyć, bo mi właśnie waga dla noworodka zaginęła.
Arko napisalam mejla :]
Kasia ja wysylam wozek do naprawy do serwisu... niestety jest po gwarancji... ale z powrotem wysylaja juz na swoj koszt na szczescie.
Polecam http://www.mcsservice.pl za przesyłkę wózka z fotelikiem z Gdańska na Śląsk zapłaciłam 40 zł
i owinęłam wózek w folię
AGA a w jaka folie? ( ja to wogole nie mam wyobrazni i zdolnosci manualnych ) :/ zeby to zapakowac bleee
POdejdz do jakiegos meblowego sklepu albo z rtv agd, tam mają mega wielkie kartony.

Ja raz wysłałam owijając w folie i koszt był wielki:(
Drugim razem się już zabrałam porządnie do tego pakowania.
Ania dzieki. wiem myslalam o tym ale nie dam rady przytargac tego kartonu ze soba do domu bo wszedzie targam pauline ze soba :/
Risiko, możesz kupić folię bąbelkową i owinąć wózek ( folia do kupienie na poczcie ) i pewnie w tych wszystkich sklepach typu leroy merlin

Ja natomiast wzięłam wielkie worki na śmieci ( te największe, owinęłam cały wózek nią i później szarą grubą taśmą )

Z kartonem najlepiej, ale faktycznie z dzieckiem przytargać go nie jest takie hop :)
Możesz wózio owinąć folią bąbelkową, a potem wpakować do jakiegoś mega worka na śmieci i jeszcze taśmą pozaklejać!
http://www.polkurier.pl/
pracuja z UPS za paczke 4kg zaplacilam 24zł
4 czy 10 to chyba niema róznicy bo do 18 jest chyba ta cena ale nie jestem pewna, tam na stronce mozesz sobie wyliczyć ile zapłacisz

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry