Widok

tanie drzwi wewnętrzne - gdzie ?

gdzie kupić na terenie trójmiasta tanio drzwi wewnętrzne ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ile to znaczy tanio? jak ja szukałam to tanie były w np. Castoramie, z "firmowych" to DRE ma tańsze, ja mam PORTY, za drzwi z ościeżnicą płaciłam 800 zł
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dokładnie, najtaniej to Castoramy Leroye itp - tam masz bodaj 400zł za drzwi z ościeżnicą.
Za firmowe (Pol-Skone, Porta DRE) zapłacisz od 800zł wzwyż
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Proszę spojrzeć na ofertę drzwi INVADO siedziba przedstawiciela Beniowskiego 5 (boks 32 ), lub drzwi DDD na kartuskiej naprzeciw stacji paliw Rafinerii.
Agata
www.projektywnetrza.pl
polecam drzwi z drewna litego, wykonane przez stolarza, robione na wymiar z ościeżnicami. kolor i rodzaj drewna do wyboru. Kontakt do sprawdzonego stolarza 695 656 234. Polecam. Ja jestem z usług zadowolona. Mogę przesłać fotki drzwi. Proszę podać meila. Moje zdanie - bez porównania z drzwiami z castoramy lub practikera.
poproszę o fotki na maila magdaik gazeta.pl
proszę o zdięcia dzwi i w jakiej miejscowości jest ten stolaż i ile wychodzi za skrzydło z ościeżnicą Pozdrawiam maniek1@vp.pl
Poprosze o fotki i cene na maila monikazie@interia.pl

Dziekuje bardzo.
poproszę również o fotki drzwi oraz cenę na maila: slonecznik-9@wp.pl
poproszę o fotki adriane_scarab@wp.pl
Witam
Jeżeli możesz, to proszę prześlij mi link ze zdjęciami drzwi
Pozdrawiam i dziękuję
co masz na myśli - t a n i e -
można kupić "klepkę" za grosze w byle markecie,a można wydać ho ho
i więcej za super wyrób i styl.To jest wybór na lata i pojemność portfela
co doradzić ???
"PORTA","LUTOSTAŃSKI","INVADO",DRE jest tego do bólu .
Proponuję wizytę u dilera,tam jest szansa zawsze na duży RABAT.
Na początek -szukaj w necie "drzwi wewnętrzne"najlepiej z montażem
zawsze będzie taniej/zakup z usługą 7%VAT/
pozdro P.
ja kupilam w multiplexi za niecale 1200 zl z oscieznica,. zobacz ich strone http://www.multiplexi.pl moze cos ci sie spodoba bo drzwi nawet spoko
A może takie :
http://allegro.pl/okazja-drzwi-drewniane-wewnetrzne-sosna-i1612005882.html
widziałam je "na żywo" i są bardzo dobrze wykonane. Wiem, że mają też inne wzory i kolory no i te drzwi są drewniane.
Ja polecam Firmę Bes-pol na grunwaldzkiej e G.Oliwie
nr do przedstawiciela 514-021 429
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam
Prosze o podpowiedź - czy przedstawiciel przyjeżdża do domu i doradzi?? co zreobić ewentualnie z drzwiami- jak długo później trwa demontaż starych ościeżnic ( jeżeli zajdzie taka potrzeba ) i montaz nowych.
Czy Pan korzystał z usług tej firmy??
POLECAM SKLEP FIRMOWY DDD NA KARTUSKIEJ.DUZY WYBOR DRZWI
Pogadaj z rafałem 693748618 powiesz co chcesz,jaki wzror ,kolor i powie ci cene, zawsze cos spusci z ceny a jakosc wysoka, mam jego drzwi w domu i wejsciowe mi zaczyna robic. Radek
Proszę zajrzeć do bel-polu. Często mają promocje. Można wynegocjować rabat
Tanie a jednocześnie fajne i trwałe drzwi są w pol-skone. Mają kilka punktów w trójmieście, gdzie można kupić- najlepiej wejść na stronę i sprawdzić gdzie najbliżej. Ja kupowałam ostatnio do sypialni drzwi Sempre w kolorze imbirowym- wyglądają świetnie:)
Najlepiej podjedź do A-jeden do Gdańska na al. grunwaldzka 355
Macie tu link do strony

http://www.a-jeden.pl

Pozdrawiam
...

wypowiedź zmoderowana ( 2012-06-05 10:23:21)

...

wypowiedź zmoderowana ( 2012-06-05 10:23:27)

szukam do nowego domu drzwi pokojowe tanie
Osobiście polecam sklep internetowy http://www.panelmarket.pl gdzie kupiłem drzwi VASCO w bardzo okazjonalnej cenie! Naprawdę polecam ich!
My kupiliśmy tydzień temu na promocji w Voxie - zamówiliśmy z montażem i było taniej :)
witam jezeli jestes jeszcze zainteresowna zakupem zadzwon 506 119 702 zajmujemy sie sprzadza drzwi mamy super oferty
Ja proponuję skorzystać z usług Pani z BMS przy ul. Pstrowskiego znajdzie wam drzwi w dobrej cenie i z montażem. Mi pomogła ostatnio w zamówieniu drzwi z Polskone wyszły mnie razem z ościeżnicą jakieś 480 zł.
Dobrej jakości drzwi wraz z ościeżnicą.
A w marketach są skrzydła za około 200 zł ale do tego trzeba zakupić ościeżnicę a ona już bardzo często kosztuje 230-250 zł i jaki ma to sens.
Jak drzwi w firmach Polskone, Drims można kupić w tej samej cenie albo i taniej a o lepszej jakości. I mamy gwarancję.
My kupiliśmy drzwi na Jesionowej we Wrzeszczu -nie pamiętam nazwy ale może znajdę umowę. Sprzedawczyni bardzo fajnie nam dopowiedziała pewne rzeczy o których nie mieliśmy pojęcia,a za drzwi zapłaciliśmy do 800 zł już z futryną za całość.
Polecam drzwi firmy Intenso-doors są dostępny m.in. w A-jeden na Grunwaldzkiej. Jakość pierwsza klasa !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A czy ktoś ma drzwi DRE lub Vox? Zastanawiam się ,które będą lepsze do kuchni i łazienki.
my kupilismy w leroy za 254zl i jest ok nalezy pamietac ze dochodzi do tego oscieznica 150zl i listwy na dwie strony 90zl wiec razem to i tak wyszlo 490zl od drzwi
w/g mnie nie opłaca się kupować w castoramach i tym podobnych,bo są kiepskiej jakości, laminat jest jak papier; zamawiałam dzrzwi do mieszkania syna z firmy Pol-skone i uważam, że w tej cenie (cena z ościeżnicą 500-600 zł) lepszych nie kupisz, przedstawiciel przyjechał do domu, z próbkami, wszystko pomierzył, wybraliśmy odcień pasujący do wnętrza; jedynie czas oczekiwania 6-8 tygodni, ale warto było.
Najtaniej to markety, ale jakość pozostawia wiele do życzenia. Ja proponuję hurtownie na al. grunwaldzkiej 355 w Gdansku.
Nazwa to a-jeden tam kupiłam w dobrej cenie z montazem a jakościowo jest super !!
Polecam Aga
ja kupowałam w Gdyni pogórze nie pamiętam dokładnie jaka była cena ale tam mi dali najtańszą ofertę i ten koleś co przyjechał na pomiary naprawdę wiedział jak doradzić a i u nich można jeszcze się dogadać jeżeli chodzi o podłogi to moja znajoma kupowała i dostała mega zniżke ta sama podłoga w castoramie była droższa o jakieś 10zł na metrze a robiła domek! pogórze ul. Abrahama - obok złotnika
WITAM ZAJMUJE SIE SPRZEDAZA I MONTAZEM DRZWI
POMIAR BEZPLATNY
506 119 702
Drzwi zewnętrzne za 800 zł to drogo, ja ostatnio wymieniałam u siebie w mieszkaniu za 300 zł / szt. i jakość wykonania jest z pewnością większa niż tych z marketów. Firma ma oddział w Gdyni - http://www.art-tom.pl/
Witam. Polecam drzwi z salonu DDD Gdańsk na Kartuskiej 422.
Duży wybór (DRE, POL-SKONE,INVADO), dobre ceny i co najważniejsze kompetentna i fajna obsługa.
pozdrawiam

Tylko DRE

Opinia została zablokowana przez moderatora
ble, co za paskudna autoreklama, nie piszcie chociaż z tego samego kompa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja polecam kupić przez internet np w Invado - http://www.invado.pl/ zwyczajnie bardziej się opłaca :)

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

gdzie kupić rolety (85 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

Gdzie kupić dobre drzwi wewnętrzne ??? (57 odpowiedzi)

Proszę o pomoc !!! W najbliższych dniach muszę zamówić drzwi do mojego nowego domu. Wiem, że...

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

do góry