Widok
Wyszukiwanie na Forum Weselnika szukaj –Nefretete23 = 642 wpisy na forum –
naszym zdaniem ? _ bez komentarza .
I nie życzymy sobie jakichkolwiek ingerencji Pani o niku Nefretete 23. na forum.
To skandal aby osoba będąca Moderatorem angażowała się publicznie na tym forum , i uważamy aby administrator portalu Trójmiasto.pl zainteresował się tą sprawą . Pozdrawiamy - zainteresowani.
naszym zdaniem ? _ bez komentarza .
I nie życzymy sobie jakichkolwiek ingerencji Pani o niku Nefretete 23. na forum.
To skandal aby osoba będąca Moderatorem angażowała się publicznie na tym forum , i uważamy aby administrator portalu Trójmiasto.pl zainteresował się tą sprawą . Pozdrawiamy - zainteresowani.
o co Ci chodzi? to fakt, ze Nefretete 23 angazuje sie bardzo, ale przeciez to chyba nam wszystkim na dobre wychodzi!! juz kiedys pytalem sie Nefretete kim jest, ze tak tyle wie i sie zna i nic nie napisala, ale moze teraz na maila cos powiesz Nefretete23?? jestem Ciekaw skad bierzesz te wszystkie wiadomosci? pozdrawiam Ci i rob Swoje nadal nie patrzac na innych!!
Witajcie!
Chciałam zaznaczyć że ta "gula"powyżej to nie ja! Ja jestem zalogowana.
Co do Nefretete to miałyśmy po moim ślubie małe "spięcie" bo podałam na forum telefon do zespołu,który sprawdził się u mnie, i zostałam posądzona o odpłatną reklamę,ale to już przeszłość. Nefretete super że wprowadzasz wątki o ślubnych obyczajach,przesądach etc.Szkoda tylko że dopiero teraz :( -jestem już 6 msc. po ślubie!
Trzymaj się cieplutko i powodzenia!!
pozdrawiam gula
Chciałam zaznaczyć że ta "gula"powyżej to nie ja! Ja jestem zalogowana.
Co do Nefretete to miałyśmy po moim ślubie małe "spięcie" bo podałam na forum telefon do zespołu,który sprawdził się u mnie, i zostałam posądzona o odpłatną reklamę,ale to już przeszłość. Nefretete super że wprowadzasz wątki o ślubnych obyczajach,przesądach etc.Szkoda tylko że dopiero teraz :( -jestem już 6 msc. po ślubie!
Trzymaj się cieplutko i powodzenia!!
pozdrawiam gula
Witajcie. Byłam w zeszłym roku na Targach ze znajomymi i widziałam, że praktycznie co chwile były jakieś atrakcje - konkursy dla młodych prawie non stop, pokaz wizażu i makijażu, para taneczna itp. A byłam jakieś 45 minut. Także myslę , że po prostu każda godzina jest dobra i w każdej można się na coś ciekawego "załapać". Ja juz nie mogę się doczekać tej fajnej atmosfery targowej. Mam nadzieję, że tym razem znajdę już dla siebie ciekawą ofertę czego i Wam życzę. Do zobaczenia wszystkim forumowiczkom. Grazyna W.
Wybaczcie, ze dopiero teraz wysylam te wiadomosc, ale wczesniej nie wiedzialam, ze jest takie fajowe formu dyskusyjne :))).Mam nadzieje, ze komus przydadza sie te informacje.
Pozdrawiam goraco.
II Targi- Ślub i Wesele
Państwowa Opera Bałtycka
29 Stycznia 2005 (sobota)
Godzina: 10:00-18:00
Bilety w cenie: 8 zł
W programie targów:
Pokazy
Występy zespołów muzycznych
Pokazy tańca towarzyskiego
Wizaż i makijaż okolicznościowy
Liczne konkursy z nagrodami
Ramowy pragram imprezy:
11.00 Makijaż i fryzury okolicznościowe
12.30 Występ zespołu muzycznego
13.30 Muzyka kameralna
15.00 Pokaz mody w tańcu w wykonaniu Mistrzowskich Par Tanecznych
16.30 Makijaż okolicznościowy
17.30 Muzyka kameralna
Cel: promowanie dobrego stylu i smaku oraz służenie informacją młodym parom, rodzicom i gościom.
LICZNE KONKURSY Z NAGRODAMI!
Pozdrawiam goraco.
II Targi- Ślub i Wesele
Państwowa Opera Bałtycka
29 Stycznia 2005 (sobota)
Godzina: 10:00-18:00
Bilety w cenie: 8 zł
W programie targów:
Pokazy
Występy zespołów muzycznych
Pokazy tańca towarzyskiego
Wizaż i makijaż okolicznościowy
Liczne konkursy z nagrodami
Ramowy pragram imprezy:
11.00 Makijaż i fryzury okolicznościowe
12.30 Występ zespołu muzycznego
13.30 Muzyka kameralna
15.00 Pokaz mody w tańcu w wykonaniu Mistrzowskich Par Tanecznych
16.30 Makijaż okolicznościowy
17.30 Muzyka kameralna
Cel: promowanie dobrego stylu i smaku oraz służenie informacją młodym parom, rodzicom i gościom.
LICZNE KONKURSY Z NAGRODAMI!
nam (no, moze bardziej mi) zalezy na fryzurach i makijazu, wiec bedziemy od ok. 11.00. licze, ze w konkursach beda jeszcze inne nagrody niz rabat na sukienki, bo z tego raczej nie skorzystam juz... Poza tym poszukamy zaproszemn, autka, cukierni (chociaz mam juz swoj typ), obraczek...
A swoja droga - w zeszlym roku w Klifie w Gdyni byly tez jakies pokazy mody slubnej, jakis slubny weekend mieli, tez bylo mnostwo konkursow itp (nagrody - m.in podroz poslubna!!). Slyszalyscie moze czy cos takiego szykuja tez w tym roku? a moze w jakims innym Centrum??
A swoja droga - w zeszlym roku w Klifie w Gdyni byly tez jakies pokazy mody slubnej, jakis slubny weekend mieli, tez bylo mnostwo konkursow itp (nagrody - m.in podroz poslubna!!). Slyszalyscie moze czy cos takiego szykuja tez w tym roku? a moze w jakims innym Centrum??