Widok

targi ślubne

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
CZY KTOŚ ORIENTUJE SIĘ CZY WJAZD NA TARGI W OPERZE JEST OGÓLNODOSTĘPNY?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej niki Ci się nie pomyliły????

Cześć. Wiem że wjazd na targi jest ogólnie dostępny - targi są dla młodych par w szczególności właśnie i się tam wybieram. Do zobaczenia. Magda M.
Nie pomylily sie jej widocznie, przeciez ma inne cyferki...
Hym sabotaż mały albo zbieg okoliczności Nefretete... :) Nie ważne witaj koleżanko...
Ale to tak dla sprostowania :)Niektórzy nie zauwazaja po prostu cyferek obok.Na szczęscie mój nik jest zawsze podświetlony :) Ufffff....

Targi ogólnie dostepne, bilet wstepu w W-wie był 15 zł, więc pewnie w spocie tez około tego...

Pozdrawiam
Byłam rok temu. Beznadzieja.

Mila
W Sopocie nie ma Targów. Wiesz Opera Bałtycka jest w innym miejscu. Pozdrawiam
aaa, dzieki maj za sprostowanie :)))
Wyszukiwanie na Forum Weselnika szukaj –Nefretete23 = 642 wpisy na forum –
naszym zdaniem ? _ bez komentarza .
I nie życzymy sobie jakichkolwiek ingerencji Pani o niku Nefretete 23. na forum.

To skandal aby osoba będąca Moderatorem angażowała się publicznie na tym forum , i uważamy aby administrator portalu Trójmiasto.pl zainteresował się tą sprawą . Pozdrawiamy - zainteresowani.
o co Ci chodzi? to fakt, ze Nefretete 23 angazuje sie bardzo, ale przeciez to chyba nam wszystkim na dobre wychodzi!! juz kiedys pytalem sie Nefretete kim jest, ze tak tyle wie i sie zna i nic nie napisala, ale moze teraz na maila cos powiesz Nefretete23?? jestem Ciekaw skad bierzesz te wszystkie wiadomosci? pozdrawiam Ci i rob Swoje nadal nie patrzac na innych!!
ej, skoro nefretete jako pierwsza w tym roku wychodzi za mąż, to chyba ma prawo się tu udzielać, pomimo że jest moderatroem, prawda ??
ja nie widzę w tym nic złego ;))
pozdrawiam Nefretete ;)
Dostałam odpowiedz od organizatorów targów:
wstęp 8 zł
czas trwania 10.00-18.00
Listy z informacją co i o której brak :-((
dzięki za info ;) faktycznie, szkoda, że nie wiadomo kiedy co będzie, bo i tak nie mam zamiaru spędzić tam 8 godzin ;))
Witajcie. Byłam w zeszłym roku na Targach ze znajomymi i widziałam, że praktycznie co chwile były jakieś atrakcje - konkursy dla młodych prawie non stop, pokaz wizażu i makijażu, para taneczna itp. A byłam jakieś 45 minut. Także myslę , że po prostu każda godzina jest dobra i w każdej można się na coś ciekawego "załapać". Ja juz nie mogę się doczekać tej fajnej atmosfery targowej. Mam nadzieję, że tym razem znajdę już dla siebie ciekawą ofertę czego i Wam życzę. Do zobaczenia wszystkim forumowiczkom. Grazyna W.
Witajcie!
Chciałam zaznaczyć że ta "gula"powyżej to nie ja! Ja jestem zalogowana.
Co do Nefretete to miałyśmy po moim ślubie małe "spięcie" bo podałam na forum telefon do zespołu,który sprawdził się u mnie, i zostałam posądzona o odpłatną reklamę,ale to już przeszłość. Nefretete super że wprowadzasz wątki o ślubnych obyczajach,przesądach etc.Szkoda tylko że dopiero teraz :( -jestem już 6 msc. po ślubie!
Trzymaj się cieplutko i powodzenia!!
pozdrawiam gula
Dzięki.....
no tak się złozyło,że wczoraj wprowadziłam,ale jakoś zainteresowania ze strony forumowiczów nie było,więc spadły.Ale do poczytania to chyba są spoko :)

Wybaczcie, ze dopiero teraz wysylam te wiadomosc, ale wczesniej nie wiedzialam, ze jest takie fajowe formu dyskusyjne :))).Mam nadzieje, ze komus przydadza sie te informacje.
Pozdrawiam goraco.

II Targi- Ślub i Wesele
Państwowa Opera Bałtycka

29 Stycznia 2005 (sobota)
Godzina: 10:00-18:00

Bilety w cenie: 8 zł

W programie targów:

Pokazy

Występy zespołów muzycznych

Pokazy tańca towarzyskiego

Wizaż i makijaż okolicznościowy

Liczne konkursy z nagrodami

Ramowy pragram imprezy:

11.00 Makijaż i fryzury okolicznościowe
12.30 Występ zespołu muzycznego
13.30 Muzyka kameralna
15.00 Pokaz mody w tańcu w wykonaniu Mistrzowskich Par Tanecznych
16.30 Makijaż okolicznościowy
17.30 Muzyka kameralna

Cel: promowanie dobrego stylu i smaku oraz służenie informacją młodym parom, rodzicom i gościom.

LICZNE KONKURSY Z NAGRODAMI!
Będziemy całą rodzinką :) tzn, ja mój luby i nasi rodzice :) trzymankooo !!
do góry