Widok

tatuaż

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy któraś z was ma tatuaż, który będzie widoczny po ubraniu sukni ślubnej? czy będziecie chciałby go jakoś ukryć (bolerko, rękawki itd ...) czy decydujecie się na makijaż kryjący? czy wogule nie zamierzacie się "maskować"?

na codzień mój tatuaż jest moją ozdobą, ale moja babcia w dniu ślubu może być (najdelikatniej mówiąc) oburzona, jak go zobaczy ...

papilio1@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wróżka, to nie jest dziecinne. czy zakładasz adidasy do garsonki?
Jak ja sie ciesze ze zdecydowalam sie na tatuaz na kosce. Nie musze sie martwic czy zaslaniac czy nie... :) Nawet jesli bym miala krotka sukienke to i tak by pasowal :)
wróżka k**** masz jakiś problem z zaakceptowaniem odmiennych upodobań? to ze masz krzywą morde nie znaczy ze inni muszą sie kryć za swetrami. dziewczynki dziergajcie sie gdzie chcecie a wróźki niech s*******ają na wieżę.
ja mam tatuaz na lopatce od 8lat i specjalnie go niedawno poprawialam zeby byl lepszej jakosci i zeby wygladal ladnie w dniu slubu.to moje cialo i moj wyjatkowy dzien i to ze komus moze sie to nie spodobac naprawde mnie nie interesuje,nie bede sie ukrywac bo komus moze byc nie w smak!
do góry