Widok

telefon chicco,ciche melodie,o co chodzi?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny moze wasze dzieciaczki maja taka zabawke ,telefon komórkowy chicco +6m, strasznie cicho gra ,ledwo ja słysze melodie ,nie widze nigdzie przycisku do regulacji głosu a instrukcja nie jest w języku polskim.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To jest tak samo jak z telefonem fisher price dla dobra dziecka jest telefon fabrycznie wyciszony aby dziecko nie przykładało sobie do ucha zbyt głośnej muzyki:)

Nie wiem jak w chicco ale w fisher z tyłu jest taka dziurka w którą trzeba włożyć coś twardego i plaskiego aby odblokować fabryczną blokadę:)
Telefony zabawki zarówno Chicco jak i Fisher Price mają wyciszoną głośność. Mamy tej drugiej firmy i melodyjki są cichutkie.Nie ma w nim regulacji głośności.
Jak rozkręcicie telefonik, na środku jest pozioma metalowa płytka składająca się z dwóch blaszek, należy je na stałe złączyć:-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry