Widok
Miałam dylemat miedzy tym a maxi-cosi tobi ale sprzedawca szybko mnie przekonał cybex 9-36 niby fajnie bo na dlugo wystarczy Tobi 9-25 na mniej ale wyobraz sobie jak bedzie wygladal ten fotelik po 4 latach?oczywiscie uwzgledniajac to iz dziecko bedzie w aucie piło, jadlo itd,poza tym za kazdym razem musisz przeplatać pasami głownymi od siedzienia a w Tobim siedzienie mocujesz jeden raz a po tem tylko pasami ktore sa wew fotelika...oczywiscie wybor nalezy do Ciebie
KR, ale w sumie trzeba brać pod uwagę bezpieczeństwo, a to na tym samym poziomie, reszta mniej ważna. :)
Podjedź do MiJ i przymierz dziecko do fotelika, u mnie nie sprawdził się. Osłona ta która jest zamiast pasa, zakryła dziecko za bardzo
Podjedź do MiJ i przymierz dziecko do fotelika, u mnie nie sprawdził się. Osłona ta która jest zamiast pasa, zakryła dziecko za bardzo
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
mi wlasnie cybex pallas nie podpasowal, bo mloda nie cierpi miec nic na kolanach w samochodzie, ma miec przestrzen...i powodowalo jej ze nie miala swobody i to jej przeszkadzalo...aha moja jest dosc duza i niestety musialam ja posadzic z tyl za pasazerem, bo maz jak przesunie siedzenie to jej nozki przygniatal...
mamy maxi cosi axiss, ale jest do 18kg i tak
mamy maxi cosi axiss, ale jest do 18kg i tak