Widok
Fotelik czerwono-szary. Regulowane pasy bezpieczeństwa.
Łatwy montaż. Fotelik można odchylić w 2 pozycjach.
Pokrycie można zdjąć i prać. Fotelik czysty, pokrowiec wyprany.
Dwa małe zaciągnięcia na tapicerce.. Szare gumowe nakładki na pasy lekko przybrudzone (bardzo lekko).
Instrukcja obsługi w języku polskim.
Opis producenta poniżej.
Cena 220 ZŁ
ZDJĘCIA MOGĘ PRZESŁAĆ NA MAILA
OPIS PRODUCENT:
- Maksimum bezpRieczeńsZtwa zEapewnia sysStem regulacji wysokości zagłówka i pasów w zależności od wzrostu dziecka (do 6 pozycji) oraz specjalna wkładka poliestrowa redukująca uderzenia i wstrząsy.
- Przy konstrukcji fotela zastosowano tkaninę oddychającą Hi-Tech.
- Fotelik posiada regulację oparcia oraz pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa.
- Wygodę zapewniają dodatkowe ochraniacze pasów zabezpieczających i sprzączek.
- Tapicerkę można zdjąć i uprać.
- Fotelik dostał trzy gwiazdki w testach bezpieczeństwa ADAC (zderzenie boczne).
- Produkt posiada homologację zgodną z normą ECE R44/04 dla Grupy 2 - dzieci od 9 - 18kg.
Specyfikacja:
- Przeznaczone dla grupy wiekowej 2 (9 18kg).
- Wymiary: wysokość 66 cm, szerokość 43 cm, długość 50 cm.
- Waga netto: 7.8 kg.
Łatwy montaż. Fotelik można odchylić w 2 pozycjach.
Pokrycie można zdjąć i prać. Fotelik czysty, pokrowiec wyprany.
Dwa małe zaciągnięcia na tapicerce.. Szare gumowe nakładki na pasy lekko przybrudzone (bardzo lekko).
Instrukcja obsługi w języku polskim.
Opis producenta poniżej.
Cena 220 ZŁ
ZDJĘCIA MOGĘ PRZESŁAĆ NA MAILA
OPIS PRODUCENT:
- Maksimum bezpRieczeńsZtwa zEapewnia sysStem regulacji wysokości zagłówka i pasów w zależności od wzrostu dziecka (do 6 pozycji) oraz specjalna wkładka poliestrowa redukująca uderzenia i wstrząsy.
- Przy konstrukcji fotela zastosowano tkaninę oddychającą Hi-Tech.
- Fotelik posiada regulację oparcia oraz pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa.
- Wygodę zapewniają dodatkowe ochraniacze pasów zabezpieczających i sprzączek.
- Tapicerkę można zdjąć i uprać.
- Fotelik dostał trzy gwiazdki w testach bezpieczeństwa ADAC (zderzenie boczne).
- Produkt posiada homologację zgodną z normą ECE R44/04 dla Grupy 2 - dzieci od 9 - 18kg.
Specyfikacja:
- Przeznaczone dla grupy wiekowej 2 (9 18kg).
- Wymiary: wysokość 66 cm, szerokość 43 cm, długość 50 cm.
- Waga netto: 7.8 kg.
Co za bzdury :/ Sama dopiero sprzedałam używany fotelik z isofixem (miał 5gwiazdek w testach) i nie uważam żeby był mniej bezpieczny... A jak bym miała drugie dziecko to musiałabym kupić nowy, bo ten "stary" już nie jest dobry???
Te typiary co tu przesiadują całymi dniami już mają siano zamiast mózgu, przeczytały cały internet i myślą że są mądre hehe
Te typiary co tu przesiadują całymi dniami już mają siano zamiast mózgu, przeczytały cały internet i myślą że są mądre hehe
Ją mam na sprzedanie fotelik Fisher Price waga 9-36 w aucie nigdy nie były osłonę papierosy w pełni sprawny zapraszam do przymiarki dziecka :) i obejrzenia na żywo. Zdjęcia wyśle meilem cena 100 zl. Tapicerka czysta, nigdy nie była prana bo nie było potrzeby. Dziecko nigdy nie jadło w aucie itp. Pozdr
Tu podaje linka do ogłoszenia fotelika którego mam http://tablica.pl/i/oferta/fisher-price-fotelik-samochodowy-9-36kgnowy-ID38WIP.html?code=495d916cc1 zdjęcia masz w meilu fotelik mam identyczny jak na zdjęciu
A tu moje ogłoszenie sprzedam go za 100 http://tablica.pl/i/oferta/fotelik-9-36kg-fisher-price-ID3r7o1.html?code=29f3957d25