Widok

fotelik samochodowy

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Odkupię używany ale w pełni sprawny fotelik samochodowy dla dziecka od wagi ponad 11 kg.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to nie pisz ze bezpieczny skoro nie masz pewnosci bo wprowadzasz w bład! i nie nie nudzi mi sie, nie mam nic do uzywanych fotelikow jesli upujesz z pewnego zrodła i kupujesz testowany zamiast nowego styropianu
widzę, że wielu wciąż się nudzi na tym forum. z tym technikiem poleciałam sobie celowo, oczywiste jest, że jedna osoba nie zrobi takich testów a skoro fotelik ma atesty i jest dopuszczony do sprzedaży to jaki ma niby być! o tym, że jest bezpieczny napisałam również celowo, by uciąć komentarze jak wyżej ale zawsze się znajdzie taka, co szuka zaczepki. jak wcześniej dodam, że używany fotelik to nie pampersy czy bielizna, ciężko, by się zużył po jednym dziecku, a nawet po dwójce chyba, że ktoś zaliczył kraksę ale to już by była masakra sprzedawać powypadkowy fotelik. To tyle. dalszych zaczepek pani "zochyyy" ani innych podobnych już nie komentuję. fotelik na sprzedaż jakby co.
widze ze technkia idzie do przodu skoro znajomy sam moze sprawdzic bezpieczenstwo swoja droga bogaty musi byc soro takie sprzety posiada,
tak, został sprawdzony przez znajomego technika.
a skad wiesz ze bezpieczny? sprawdziłas?
Gosik to poproszę te foty na meila: sbuja@wp.pl
Witam, mam fotelik na sprzedaż, nie jest specjalnie firmowy ale z całą pewnością bezpieczny, ma pięciopunktowe, regulowane pasy, regulację położenia, zdejmowany pokrowiec, do 25 kg. Moje dziecko do wczoraj z niego korzystało ale właśnie nabyliśmy większy. Cena 70 zł, zdjęcia podeślę na e-maila jeśli będziesz zainteresowana.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no witam!!!
ja mam Romer King Plus Isofix z serii Volkswagena,cena 500zł
HOP HOP
hopek
ponawiam
hop hop
Podbijam
OK. Dzięki.
wysłałam zdjęcia na maila
A tu moje ogłoszenie sprzedam go za 100 http://tablica.pl/i/oferta/fotelik-9-36kg-fisher-price-ID3r7o1.html?code=29f3957d25
Tu podaje linka do ogłoszenia fotelika którego mam http://tablica.pl/i/oferta/fisher-price-fotelik-samochodowy-9-36kgnowy-ID38WIP.html?code=495d916cc1 zdjęcia masz w meilu fotelik mam identyczny jak na zdjęciu
Poproszę bardzo o fotki na e-meila sbuja@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ją mam na sprzedanie fotelik Fisher Price waga 9-36 w aucie nigdy nie były osłonę papierosy w pełni sprawny zapraszam do przymiarki dziecka :) i obejrzenia na żywo. Zdjęcia wyśle meilem cena 100 zl. Tapicerka czysta, nigdy nie była prana bo nie było potrzeby. Dziecko nigdy nie jadło w aucie itp. Pozdr
Co za bzdury :/ Sama dopiero sprzedałam używany fotelik z isofixem (miał 5gwiazdek w testach) i nie uważam żeby był mniej bezpieczny... A jak bym miała drugie dziecko to musiałabym kupić nowy, bo ten "stary" już nie jest dobry???

Te typiary co tu przesiadują całymi dniami już mają siano zamiast mózgu, przeczytały cały internet i myślą że są mądre hehe
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry