Widok

temperatura w ciąży

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie dziewczyny!!
Mam problem,nie wiem co o tym myśleć,może pomożecie jakoś rozwiać wątpliwości....
Kochałam się z męzem na na dzień przed teoretycznym jajeczkowaniem bez zabezpieczenia,od kilku dni boli mnie brzuch strasznie,rwał jajnik,od piątku miewam mdłości,prawie cały dzień czuję się słaba i chora ,bolą mnie piersi i jestem jakaś taka rozbita,senna dziś zwolniłam się z pracy bo czuję się jak na grypę, wróciłam do domu i spałam prawie 4 godz....temperature pod pachą mam 36,6 a w pochwie 37,7 robiłam test,ale wyszedł negatywny -w sumie miał prawo,bo @mam mieć ok 6 ....Zgłupiałam jak zobaczyłam tę temperaturę-taka różnica raczej nie powinna mieć miejsca z tego co wiem...co sądzicie o tym? to może być ciąża? czy taka różnica temperatur jest miarodajna??? dzięki za odpowiedzi :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dzięki smefreta :)))
Kurcze nie chce wpadać w dziką euforię ale czuję się conajmniej dziwnie....Trzeba zatem czekać )czego straszliwie nie lubie ;))
Mój mąz stwierdził,że NAPEWNO jestem w ciąży,bo przecież starał się bardzo i celował prosto w jajeczko hehehehe ;))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Daleka byłabym od jednoznacznych osądów. Temperatura pod pachą powinna wzrosnąć do ok37 i ma się utrzymywać przez kilka dni, także po terminie miesiączki, która nie nadejdzie. Do tego czasu to niestety spekulacje. Piersi maja prawo Cię boleć bo jesteś tuż przed miesiączka, mnie nie tyle bolały (zanim upewniłam się co do ciąży), a zwiększyły swój rozmiar.
Proponuje poczekać do poniedziałku i zrobić test jeśli miesiączka nie nadejdzie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry