Widok
Mialam wesele w Tenisowej rok temu. Jedzenie bardzo dobre, w porcjach wystarczajacych.... na pewno nikt glodny nie wyjdzie. Obsluga bardzo dobra. Po weselu to co zostalo (ciasta, zimne przystawki czy napoje itp) zostale spakowane w kartony i nam oddane. Spokojnie moge polecic Tenisowa.
PS Do moderatora
Prosze nie kasowac mojej wypowiedzi!!!
PS Do moderatora
Prosze nie kasowac mojej wypowiedzi!!!
Jak pisałem miejsca jest tam max do 50 osób i mniej więcej tyle było jak ja byłem tam na weselu. Wszystko było na piętrze i stoły i parkiet i miejsce dla DJ. Ale ja by tam wcisnąć jeszcze orkiestrę to może być ciut ciasnawo.
Aaaa, zapomniałem o jednej sprawie. Jako obsługa były tam 3 młode sprytne dziwczyny no i jeszcze taki jeden kelner (szef sali) ale był okropny, najkrócej mówiąc przypominał mi kelnera z okresu międzywojennego z typowej podmiejskiej mordowni, ale poza tym było ok.
Aaaa, zapomniałem o jednej sprawie. Jako obsługa były tam 3 młode sprytne dziwczyny no i jeszcze taki jeden kelner (szef sali) ale był okropny, najkrócej mówiąc przypominał mi kelnera z okresu międzywojennego z typowej podmiejskiej mordowni, ale poza tym było ok.
nie wiem czy to dokladnie na temat ale ... bylismy w Tenisowej na imprezie sylwestrowej (2004/2005). Bylo swietnie. Jedzenie bardzo dobre, obsluga mila, szybka i bezproblemowa - ogolne wrazenia: bardzo pozytywne.
Impreza byla dosc duza ale podzial byl nastepujacy: u gory stoly na dole parkiet do zabawy. I bylo to dosc sensowne gdyz podczas jedzenia mozna bylo w spokoju porozmawiac a tylko w tle slychac bylo muzyke.
Mysle, ze jesli chcecie zorganizowac wieksza impreze to szef Tenisowej, ktory zreszta czujnym okiem obserwowal cala noc jak uwijaja sie jego pracownicy i ktory znalazl chwile by porozmawiac z goscmi, dopasuje sie do Waszych oczekiwan.Sprawial wrazenie milego i rozsadnego czlowieka.
Impreza byla dosc duza ale podzial byl nastepujacy: u gory stoly na dole parkiet do zabawy. I bylo to dosc sensowne gdyz podczas jedzenia mozna bylo w spokoju porozmawiac a tylko w tle slychac bylo muzyke.
Mysle, ze jesli chcecie zorganizowac wieksza impreze to szef Tenisowej, ktory zreszta czujnym okiem obserwowal cala noc jak uwijaja sie jego pracownicy i ktory znalazl chwile by porozmawiac z goscmi, dopasuje sie do Waszych oczekiwan.Sprawial wrazenie milego i rozsadnego czlowieka.
W kwietniu tego roku mielismy tam wesele na 65 osob. Bylo wystarczajaca miejsca zarowno na konsumpcje jak i na tance. Poczatkowo impreza miala byc na 80 osob i tez byloby ok bo zdemontowali by nam bar. Co do obslugi i jedzonka to rrewelacja. Wszystkiego bylo w nadmiarze i wierz mi ze dosc sporo dostalismy zapakowane do domku. POLECAMY.