Widok

tenisowa

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś miał wesele w tenisowej ? jak tam jest .. szczególnie interesuje mnie jedzenie ile jego jest i czy porcje są duże ... ponieważ oni podają wszystko w porcjach a nie wiem czy to nie jest po małym kawałeczku ... dajcie znac jak cos wiecie ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mialam wesele w Tenisowej rok temu. Jedzenie bardzo dobre, w porcjach wystarczajacych.... na pewno nikt glodny nie wyjdzie. Obsluga bardzo dobra. Po weselu to co zostalo (ciasta, zimne przystawki czy napoje itp) zostale spakowane w kartony i nam oddane. Spokojnie moge polecic Tenisowa.

PS Do moderatora
Prosze nie kasowac mojej wypowiedzi!!!
Dzieki wielkie .. p.s Pan moderator chyba niebedzie taki zły........
Ja też byłem w Tenisowej kilka miesięcy tem na weselu jako gość. Ogólnie bardzo pozytywne wrażenie. Miejsca tam jednak tak do 50 osób max. Co do jedzenia, faktycznie dobre a ilości w sumie wystarczające, ale żeby coś zostało to raczej nie widziałem. Może to poprostu kwestia ile się zapłaci.
a jak duze były to wesela ? miesciły sie stoły i parkiem na gorze na jednym pietrze czy było podzielone ?...
Jak pisałem miejsca jest tam max do 50 osób i mniej więcej tyle było jak ja byłem tam na weselu. Wszystko było na piętrze i stoły i parkiet i miejsce dla DJ. Ale ja by tam wcisnąć jeszcze orkiestrę to może być ciut ciasnawo.
Aaaa, zapomniałem o jednej sprawie. Jako obsługa były tam 3 młode sprytne dziwczyny no i jeszcze taki jeden kelner (szef sali) ale był okropny, najkrócej mówiąc przypominał mi kelnera z okresu międzywojennego z typowej podmiejskiej mordowni, ale poza tym było ok.
nie wiem czy to dokladnie na temat ale ... bylismy w Tenisowej na imprezie sylwestrowej (2004/2005). Bylo swietnie. Jedzenie bardzo dobre, obsluga mila, szybka i bezproblemowa - ogolne wrazenia: bardzo pozytywne.
Impreza byla dosc duza ale podzial byl nastepujacy: u gory stoly na dole parkiet do zabawy. I bylo to dosc sensowne gdyz podczas jedzenia mozna bylo w spokoju porozmawiac a tylko w tle slychac bylo muzyke.
Mysle, ze jesli chcecie zorganizowac wieksza impreze to szef Tenisowej, ktory zreszta czujnym okiem obserwowal cala noc jak uwijaja sie jego pracownicy i ktory znalazl chwile by porozmawiac z goscmi, dopasuje sie do Waszych oczekiwan.Sprawial wrazenie milego i rozsadnego czlowieka.
W kwietniu tego roku mielismy tam wesele na 65 osob. Bylo wystarczajaca miejsca zarowno na konsumpcje jak i na tance. Poczatkowo impreza miala byc na 80 osob i tez byloby ok bo zdemontowali by nam bar. Co do obslugi i jedzonka to rrewelacja. Wszystkiego bylo w nadmiarze i wierz mi ze dosc sporo dostalismy zapakowane do domku. POLECAMY.
a orientujesz sie jak oni liczą dzieci .. czy maja znizki i do jakiego wieku
Maja znizki dla dzieci chyba 50% ale nie pamietam do jakiego wieku. Bylo tez cos ze za takie maluchy (3-4 latki) to chyba wcale sie nie placilo. Ale nie jestem tego tak do konca pewna.
Czy ktoś miał może wesele w Tenisowej na ok 80 osób. Właściciel zapewniał nas że 80 sie spokojnie pomiesci i że miał takie imprezy i nie było problemu. Wszyscy siedzieli i bawili sie na jednym pietrze. Sala mi sie bardzo podoba i podejscie szefa, ale to jedno mnie niepokoi.
do góry