Widok

termin porodu?jak było u was?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
termin porodu wyznaczony przez lekarza juz mi minąl i teraz co zostaje mi tylko czekac?!jak bylo u Was?kiedy urodzilyście przed czy po terminie?a jak po to ile czasu po terminie i kiedy zaczac myslec o tym zeby wybrac sie do szpitala jakby sie nic nie dzialo,po tygodniu czy dwoch?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pierwsze dziecko - 16 dni po terminie
drugie dziecko - poród w wyznaczonym terminie
11 dni po terminie przy drugiej probie wywyolywania , final cc
termin 2.10
poród 24.09 - bez sensu zrobili mi próbę oxy(ze względu na wysokie ciśnienie musiałam się położyć na patologii)... wody mi odeszły, po ok 10 godz. brak postępów porodu(rozwarcie na 2 palce), Młodemu spadało tętno - zrobili cc
11 dni po terminie - poród wywoływany
ja obu synow urodzilam 2 tyg. przed terminem
3 dni przed terminem
Zaczęło się w dniu wyznaczonym przez lekarza a zakończyło dnia następnego :) 1 listopada :)
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
12 dni przed terminem
ja urodziłam w dzień porodu wyliczony wg OM :)
ja chodziłam z rozwarciem 2 palce prawie miesiąc, lekarze mówili że lada dzień urodzę, a urodziłam w 42 tygodniu ciąży, bo moja ginekolog w końcu dała mi skierowanie do szpitala, wzięli mnie na wywołanie na porodówkę i po 45 minutach synuś już był na świecie :)
Hej, ja 8 dni po terminie, córa była duża więc w szpitalu zaczęli wywoływać poród, ostatecznie zakończyło się cesarką.
dzięki :) jak do 10dni nie urodze to maja wywolac, ale wolalabym naturalnie
Cierpliwości chociaż wiem, że w tym momencie o nią ciężko :) Ja urodziłam 10 dni po terminie, jeszcze jeden dzień i miałam jechac na wywołanie. Jak termin minął to co drugi dzień na ktg jeździłam i czekałam, samo przyszło, powodzenia!:)
podbijam dopisujcie sie mamuski, ja mam niby dzisiaj termin ale kompletnie nic sie nie dzieje,zaden czop nie wypadl ani nic... :((
3 tygodnie przed terminem-ale w 38 tygodniu poprostu lekarz wyznaczyl 41 tydzien a w 38 w 2 godzinki był maluch :)
syna w ostatnim dniu 42 tyg :) samo się zaczeło nie leżałam na patologi poprpstu codziennie chodziłam na ktg itp :) 18,5h siłami natury :)

córka 32tydz odchodziły mi wody ale nie na zewnątrz po 5 dniach na patologii cesarskie cięcie

synka przenosiłam córke przed terminem to trzecie urodze idealnie heheh
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja urodziła w dzień terminu z OM, 4 dni po terminie obliczonym z usg.
Urodziłam 3 dni przed terminem.nie miałam żadnych objawów nadchodzącego porodu.Wróciłam ze spaceru i wody mi odeszły.
a ja nie byłam pewna daty OM, zastanawiałam sie czy podać 31.08 czy 01.09. Podałam 31.08 i wg tego urodziłam 1 dzień po terminie. Ale jakbym podała tą drugą date to bym trafiła jak w morde strzelił ;)
ja rodzilam 13 dni przed terminem, 13.10 po poludniu bylam u lekarza i nic porodu nie zapowiadalo,a 14.10 o 4:20 odeszly mi wody a o 8:40 Wika byla na swiecie :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry