Widok

teściowa

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mam pytanko moja teściowa wymusiła na mnie że mam jej przed slubem przysłaś zdjecie sukni.Czy powinnam cos takiego zrobić?Mama moja mówi że zobaczy na slubie po co jej przed.
Doradźcie.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej Adriana!
Moim zdaniem to Twojej sukienki nikt (oprocz Twojej mamy i ewentualnie siostry ) nie powinien oglądać. Dopiero w dniu ślubu moga Cie podziwiac ;)))) A jak pokazesz wszystkim zdjecie to nikt nie bedzie miał niespodzianki.

Ja ciągle mówiłam nie, bo miałam toksyczną teściową. W końcu się rozwiodłam bo baba była straszna. A obecna teściowa jest spokojna, miła, wrażliwa i nie czepia się niczego:)
hmmm...no moja teściowa też mieszka 60 km ode mnie, ale akurat ja mam szczęście i ona mnie lubi ;))
a powiedz jej, że nie masz zdjęcia sukni albo poprostu powiedz, że nie wyślesz bo to ma być niespodzianka i już ;))
dziewczyny, musimy uczyć się "MÓWIĆ NIE" ......a Twój narzeczony nie może Ci jakoś pomóc ?? powinien Cię bronić przed swoją mamą, skoro jest dla Ciebie niemiła........przykra sprawa, że taka Ci się teściowa trafiła

image
ona mieszka odemnie 600 kilometrów odemnie, dopiero od niej wruciłam.Wiem że mnie nie lubi tylko odkad jestesmy zareczeni niepowiedziała nic wrednego do mnie.Niechce pokazywac jej sukienki bo cała jego rodzina bedzie ja widzieć.I nierozumim dlaczego jej tak bardzo na tym zalezy, pokazałam jej w internecie cos bardzo podobnego.Niewiem jak jej powiedzisć żę jej nieprzysle zdjecia.
Pozdrawiam
troche dziwna sprawa ;/ zastanów się, czemu ona chce zobaczyć Twoją suknię ??? może się czegoś obawia a może poprostu jest ciekawa......najpierw z nią pogadaj, spytaj się o co chodzi ;))

moja teściowa naszczęście uważa, że to jest mało istotne kto jak wygląda ;)
do góry