Widok

to jeszcze zapytam o dentyste :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy znacie takiego/taka, do ktorego mozna isc z NFZ? czy lepiej tylko prywatnie szukac? musze zmienic dentyste i szukam dobrego! poleccie kogos, oczywiscie moze byc tez prywatnie!
dziekuje z gory!
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To ja się dołączam do pytania. Poszukuje dentysty-sadysty co mi wyrwie zęby 8, i założy aparat ortodontyczny i przy tym nie będe musiała sprzedawać nerki żeby to oplacić :)
Przy okazji nie polecam dentystów EuroDentu na morenie, echhh szkoda gadac nawet :/
image
Ja polecam Golmontow http://katalog.pf.pl/Chwaszczyno/Golmont-Arkadiusz-Gabinet-Stomatologiczny-F6599921G0B370-m19.html co prawda poza 3-miastem ale warto... no i nie maja juz od dawna umowy z NFZ i raczej nie beda mieli. On dentysta-niesadysta, ona wlasnie ma specjalizacje chirurgiczna i wyrywala mi 8! Chyba jeszcze nie slyszalam,zeby ktos na nich narzekal-no moze na dosc dlugie terminy,ale poza tym sa suuuper, o ile oczywiscie dentysta moze byc ;D
A ortodoncja to tutaj http://www.ortodonta.gdynia.pl/ byl juz taki watek,wiec nie bede sie powtarzac z jak wielu powodow-na pewno nie bedziesz zalowac.
ja serdecznie polecam lekarzy z prodentu w madisonie badz na swietego ducha,leczenie,wyrywanie,koronki,aparat ortodontyczny -wszystko mozna zalatwic w jednym miejscu i przy tym naprawde bezbolesnie
image
image

My polecamy naszą dentystkę z Wrzeszcza.
Numer do rejestracji 58 3415223.
Chodzimy do dr Kowalczyk ale przyjmuje jeszcze 5 innych.
Większość na NFZ, za białe plomby płacimy 100 zł
image
image
Nazywa się Almed, Grunwaldzka 142 na przeciwko Galerii Bałtyckiej
image
image
Ja ostatnio robiłam duży "remont" w gabinecie DentiCare na Przymorzu.
Bardzo jestem zadowolona a chodziłam do Pani dr Marzeny.
Ceny - myślę,że porównywalne do innych gabinetów prywatnych.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

ortodonta gdańsk (28 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...

do góry