Widok

fotografia dziecięca-zapraszam na sesję

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie!
Jestem fotografem, a ponieważ uwielbiam dzieci (sama mam czwórkę rozrabiaków) specjalizuję się w FOTOGRAFII DZIECIęCEJ.
Chciałabym zaprosić wszystkie mamy i nie tylko na niecodzienną STYLIZOWANĄ sesję zdjęciową dla Waszych maluchów ,którą wykonuję w domu dziecka, gdzie maluch czuje się bezpiecznie i swobodnie.
Bawimy się, przebieramy i robimy fantastyczne zdjęcia z uśmiechniętym aniołkiem, misiem, rycerzem, pszczółka, syrenką.
Trwa ona około dwóch godzin, wszystko zależy w jakim wieku są dzieci i
jak szybko się zmęczą, nudzą, czy zwyczajnie przyzwyczajają się do mnie i aparatu.
Taka sesja fotograficzna to z pewnością wspaniała atrakcja dla całej rodziny,
którą zapraszam do wspólnej zabawy, czasami sama nie wiem kto się lepiej bawi ;)
To także oryginalna i miła pamiątka w postaci 15 ODBITEK w formacie 10x15 czy CD.
koszt sesji to 190zł (każde dodatkowe dziecko +50zł) -niedużo, a paniątka rewelacyjna.
Każdy dzień w życiu Waszego dziecka jest niepowtarzalny. Wspaniałe momenty ulatują jednak bezpowrotnie.
zapraszam na moją stronę www. fotek.piro.pl tam ciut zdjęć, nie za dużo ponieważ stronka jest w budowie, ale chętnym prześlę fotki na maila.
pozdrawiam
Dominika
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
On jest przystojny? hahahahah
Zobacz na mnie jaki ja jezdem pszyzdojny.

Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
Rina, jaki masz przystojny suwaczek :)

A bylem tu i ówdzie i tam też byłem.

hehehhee

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
oo Tedik, a gdzieś ty był, jak cie nie było?

Uwaga podobno to pedofil !!!!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

czy są tu mamy które nie posyłają swoich dzieci do przedszkola? (245 odpowiedzi)

za moich czasów (jestem z lat 80tych) większość dzieci nie chodziła do przedszkoli.. wiem że...

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (39 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

perfumy.....gdzie kupujecie? (37 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

do góry