Widok

ortopeda Kuczyński

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
muszę się wybrać z synkiem do ortopedy, dostałam namiary na dr Kuczyńskiego ale nie mogę o nim nic znaleść. Może któraś z Was coś o nim wie?? polecacie czy nie??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem czy chodzi o tego samego, ale ja byłam u dr Kuczyńskiego (z pieczątki: lek. med. Sławomir Kuczyński, specjalista rehabilitacji medycznej, specjalista ortopedii), z bioderkami synka. Do tego sprawdzał napięcia mięśniowe itp. Byłam w przychodni na Rogalińskiej. Przyjmuje tam chyba raz w miesiącu i jest bardzo polecany. I kolejki są duże do niego (rejestrowałam się chyba z półtora albo 2miesięcznym wyprzedzeniem). Fajny, polecam.
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo dziękuję, chodzi o tego samego. Doczytałam w necie że on jest z Bydgoszczy i w Gdańsku trudno go złapać. Ale się do niego dodzwoniłam i zapisałam. Dzięki za opinie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

przedszkole NR 27 W GDYNIA; MALUTKOWO opinie (25 odpowiedzi)

proszę o opinie tego przedszkola. szukamy fajnego przedszkola dla naszego dziecka...

Ryanair- czy opłaca się wykupić ubezpieczenie turystyczne? (35 odpowiedzi)

W lipcu lecimy na tydzień do Londynu Ryanairem. Czy opłaca się wykupić ubezpieczenie? (60 zł)...

Czynna logopeda z Rumi z przedszkola "Pod Topolą" na showup (3 odpowiedzi)

Zróbcie co chcecie z tą informacją, ale Pani i występuje na żywo i pracuje z dziećmi...

do góry