Widok

tort/ciasta/Sowa

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
:) dzis wpadlam tam sie czegos wiecej dowiedziec- bylamw Sowie w ETC

otoz koszt 44 zl/kg tortu, stelaz kaucja 300 zl- oni dowoza all za friko

wybralam wstepnie smaki bo same zamowienie zloze na 2 tyg przed :)

ciast wybiore 3 blachy tez u nich:]

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jakże :D

no baaa:)))) masz opisane smaki dokladnie wzory tortow.... ja na bank biore Sowe... bylam tez w innych cukierniach zakrzyczeli mi od 32-40 zl za kg ;/ kaucja tez... wiec wale te 100 zl roznicy i wole miec PYSZNA sowe:))))

oooooooooooo
nawet nie wpadłam na to, że mogą mieć swoją stronkę :D

polkecam ich strone www

jest w niej wsio.... popatrzcie..... www.sowa-cukiernia.com.pl/

Hej!
A czy w Sowie oprócz tradycyjnych tortów z kremami mają jakieś inne, lżejsze... "piankowe"???

hop:)
dziewczyny ceny, które podajecie dotyczą ciężkich tortóe prawda (np. truflowy czy kajmakowy). A gdybym chciala torna na śmietanie tom chyba taniej wyjdzie co, bo przecież jest lżejszy?Czy oni slubnych nie robią na śmietnie?
wydaje mi sie, ze ta roznica cenowa o ktora sie rozchodzi bierze sie z tego, ze inna jest cena za tort weselny a inna za tort "zwykly". ja kupowalam takim wlasnie zwykly tort, jagodowy, zadne tam dzielo sztuki w porownaniu do tych weselnych, wazyl ok 1,5 kg i zaplacilam 42zl, to by sie chyba kalkulowalo, ze 36 za kg. No i swoja droga sa pyszne...a wiedzialyscie, ze te torty i ciasta codzinnie przylatuja do cukierni samolotem z bydgoszczy?? :) bo ta cukiernia jest stamtad wlsnie, tutaj tylko sklepy :)

"Caution: Black Lab may lick you to death!"

a smak tortu wybralam- gora luwr, srodek czarny las a dol truflowy :)))

mniammmmmm pycha!!! wszystkie torty sa pyszne. Na kazda uroczystosc zamawiamy:) az mi slinka pociekla

we wrzeszczu na grunwaldzkiej tez cena 44zl/kg- czyli musza miec juz wszedzie TE same ceny!!!!!! juz sie nie moge doczekac tych pysznosci...

no nie wiem - dziwne to
chyba ze na zamowienie biora wiecej niz ze sklepu
bo ja na bank kupowalam w sobote 2 kawalki 2 roznych tortow ponizej 40 zl za kilo

a gdzie na kolobrzeskiej jest Sowa ?

There's only one united, MANCHESTER UNITED !!
Tort z sowy mielismy i byl przepyszny wszyscy to powtarzali teraz tylko zamawiamy na uroczystosci torty z sowy pyyyccccchhhhhhhhaaaaaaaa
Super obsluga dostawa na czas wszystko jak najlepiej tylko kasy troche poszlo na to wiem ze duzo ale juz nie pamietam ile. Jeszcze mam gdzies caly rachunek za slub ale nawet nie chce mi sie tam zagladac. To byly piekne chwile

Narzeczony był dziś na Kołobrzeskiej właśnie i podali mu cenę.. 44 zł/kg.

No ja tez musze wybrać się do sowy pewnie wszystkie objade i dowiem się jakie są ceny hihi a tak wogóle to jestem ciekawa czy sowa jest czynna w długi weekend

najtaniej jes sowy w gdynii na legionow 107 r tel.0-58 622 98 90 Polecam bo warto

w kazdej sowie jest inaczej

hop:) Może jeszcze któraś z Was wie coś na temat cen u Sowy? Ja niestety na razie nie mam kompletnie czasu, żeby się podowiadywać :(
kolo skm-ki
jesli wiesz gdzie jest poczta na kolobrzeskiej to w tym samym budynku

hmmm, jakby to blizej okreslic..... bardziej od strony grunwaldzkiej niz alfa centrum

do góry