Widok
wydaje mi sie, ze ta roznica cenowa o ktora sie rozchodzi bierze sie z tego, ze inna jest cena za tort weselny a inna za tort "zwykly". ja kupowalam takim wlasnie zwykly tort, jagodowy, zadne tam dzielo sztuki w porownaniu do tych weselnych, wazyl ok 1,5 kg i zaplacilam 42zl, to by sie chyba kalkulowalo, ze 36 za kg. No i swoja droga sa pyszne...a wiedzialyscie, ze te torty i ciasta codzinnie przylatuja do cukierni samolotem z bydgoszczy?? :) bo ta cukiernia jest stamtad wlsnie, tutaj tylko sklepy :)
"Caution: Black Lab may lick you to death!"
Tort z sowy mielismy i byl przepyszny wszyscy to powtarzali teraz tylko zamawiamy na uroczystosci torty z sowy pyyyccccchhhhhhhhaaaaaaaa
Super obsluga dostawa na czas wszystko jak najlepiej tylko kasy troche poszlo na to wiem ze duzo ale juz nie pamietam ile. Jeszcze mam gdzies caly rachunek za slub ale nawet nie chce mi sie tam zagladac. To byly piekne chwile
Super obsluga dostawa na czas wszystko jak najlepiej tylko kasy troche poszlo na to wiem ze duzo ale juz nie pamietam ile. Jeszcze mam gdzies caly rachunek za slub ale nawet nie chce mi sie tam zagladac. To byly piekne chwile