Widok

trądzik niemowlęcy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z Waszych pociech miałą taki problem? Moja córcia chyba to właśnie ma, bo strasznie ją wysypało na buzi. Skaza białkowa to nie jest, więc chyba trądzik. Macie jakies sprawdzone sposoby na pozbycie się tego paskudztwa z buzi maleństwa??

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przemywaj przegotowaną wodą i tyle. Samo zniknie, choć trochę to niestety potrwa :(

image
image
mój synek też miał trądzik niemowlęcy. Miał go do ok 2 miesiąca, niczym nie smarowałam -samo zeszło.
Dzięki dziewczyny........ w takim razie trzeba to jakos przeżyc.

image
image
moj tez to mial ,troche dlugo to schodzi,mi pediatra przepisala na to jakas masc robiona na zamowienie troche je wysuszalo

image
Marta J. napisał(a):

> Dzięki dziewczyny........ w takim razie trzeba to jakos
> przeżyc.
>
>

jasne ze przezyjesz - samo zejdzie

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
ja przemywałam krochmalem i poskutkowało, a powiem że synek miał strasznie czerwone policzki.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

krzywe ząbki (23 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

jak oszczedzacie ? (27 odpowiedzi)

witam dziewczyny napiszcie plis jak oszczędzacie, jakie formy, jakieś rygory, albo na czymś...

do góry