Widok

troche glupio

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam
co wg was z noclegiem dla gosci? mam az 100 osob z czego nieliczni spoza trojmiasta (tym nalezaloby raczej zapewnic nocleg) a hotel zyczy sobie 40zl. od osoby, to jakby nie bylo za wszystkich 4000. Dojazd to ponad 20km. Glupio tak jakos mowic "tutejszym" jakby nigdy nic ,ze nocleg kosztuje tyle i tyle.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobry sposob na troszke oszczedzenia. My jednak sierpien czyli jak najbardziej sezon (no ale cieplo,slonce-mam nadzieje, zabobon-bo jest "r" :) i wogole). Niestety nie pomyslelismy o takim szczegole co dalej z goscmi-wesele skonczy sie o 5(chyba) a o 12 juz poprawiny. No i mamy klopocik...
Ja robie wesele w okolicach Trojmiasta. Nie chce ulec modzie na wesela z noclegami. Osoby z poza Trójmiasta będą miały pokoje lub u rodziny bedą nocować. A reszta będzie wracała do domu. Uważam, że nie ma co przesadzać i licze, że rodzina to poprze. Wiadomo, że wesele kosztuje. Nie mam zamiaru się tłumaczyc. Takie chcemy wesele i koniec.

imagenika napisał(a):
Ten sam problem tylko ja wszystkich gosci bede nocowal. Poprostu zorganizowalismy wesele po za sezonem turystycznym w osrdoku wczasowym w miejscowosci turystycznej. innej opcji nie widzielismy.
do góry