Widok

trudny temat

Mój problem polega na tym, że kwitnę w związku z kobietą, która nie stara się być atrakcyjna dla mnie i jest nie do wytrzymania. Gdyby nie córka, to już dawno bym jej podziękował. Kilka razy się już rozstawaliśmy, ale tęskniłem bardzo za córką i dręczyło mnie to, że będzie się wychowała bez ojca. Nie mam pojęcia czy dla dziecka się poświęcić i być w takim związku czy się definitywnie rozstać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
a mogę:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a musisz szukać starego przyjaciela? nie możesz nowego? :)
a racja:(
Ty po prostu przesadzasz z kropkami.....................................))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja już nic nie wiem..................................................................widocznie to moja wina...................................................................................ja poprosti szukam starego przujaciela
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
k... to może się poznamy? ja też mam taki sam problem z facetem, a ma tylko 27 lat (: chociaż szczerze mówiąc, myślałam, że to on może był autorem wątku... ale jeśliktoś tylko siedzi w domu itp. zero atrakcji, to jak kobieta ma się dla niego starać? po co?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
k...- zeby nie bylo watpliwosci - nie chce Cie atakowac, nie chodzi konkretnie o Twoja osobe, ale co by pomyslał Twoj facet gdyby odkryl ze jego kobieta szuka w necie dawnego znajomego? Nie znam ani Ciebie, ani jego ale po takich "akcjach" nie dziwota ze faceci uwazaja kobiety za zdradzieckie suki itp. i potem nie chca sie angazowac w kolejny zwiazek tylko wola bardziej luźne znajomosci oparte wiadomo na czym i tu zaczyna sie dramat wielu singielek zwlaszcza tych kolo 30stki ktorym zalezy na powaznej znajomosci a niekoniecznie na bawidamku.
nie ma miłości bez naiwności
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A gdzie ja napisalam ze sie ukrywasz? Ty tez sie zastanow co piszesz bo na razie to po prostu sie ośmieszasz - na jednym topicu biedna, niezauważona i niedoceniona przez partnera uzależnionego od TV a na drugim....W kazdym bądź razie dojrzali ludzie maja to do siebie ze problemy w zwiazku rozwiazuja w zwiazku a nie poza nim, albo konczą dany zwiazek zamiast czekac na cud.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
z nudów mogę robic co chcę bo po roku starania się nie mam sobie nic do zarzucenia. Nie ukrywam sie w żadnych wątkach więc nie musisz zaznaczać które sa moje:):):):)fagasa to chyba za mocno powiedziane. Czasami sie zastanów niczym cos napiszesz. Czy zycie kreci sie tylko w koło d*py?
k.....- on siedzi i przerzuca kanały a Ty szukasz w necie fagasa ktory pewnie poszedl w siną dal (patrz: watek o Krzysku) wiec chyba nie jestes lepsza :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
to jest fakt ja mam odczucia takie jak autor ale jestm kobietą...jest 19.30 a on nic tylko siedzi na sofie i przerzuca programy...jakaś masakra.Mieć 35 lat i przestać wychodzić nawet na głupi spacer. Ja się staram może raczej starałam przez dłuższy czas ale nic nie dało. On kocha tylko kapcie i pilota:(nuddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
...hhh
Gdybyś miał żone to pewnie byś ją kochał a że nie masz...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Szanowny panie nowy temat..
;)
Oj jest... ;)
najlepsze 100 % - towe rozwiązanie to kobiety nie posiadać
bo nie ma w tym temacie odpowiedniej rady na nasze fochy ;)
Zawsze każdemu chłopu doradzę, jak nie wkurzać kobiety:))
Ale nikt nie pomyślał o niej? Może ona nie czuje się atrakcyjna bo jej mężczyzna nie potrafi jej w tym upewnić? Więc po co ma się starać skoro wie że mu do pięt nie dorasta? Nigdy nie ma jednej strony, jest też druga strona medalu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
.....
autor nmoze dookresli co oznacza "nie stara sie " bo to jest tak wieloznaczne ze ..... można pod to podciągnąć wszystko . brak makijażu , nie umalowane pazury , brak sexsu , nie gotuje , itp
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry