Widok

urlop "tacierzyński" ;))))

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
a może tatuś??
na tacierzyńskim

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
też tak może byc czemu nie:)

image

jak bym miała fajną pracę to nie wiem czy bym się tak z męzem nie umówiła...

image
image
no jasne wiadomo że to jest jakiś wybór i trzeba zdecydować ale bez żadnych obraz poza tym to nie wieczność ten urlop:)

image

Eh no tak...Tylko, że faceci mają takie inne podejście - sami zresztą się do tego przyznają w tym artykule. Jak dzieckiem się zajmują, to już domu nie posprzątają, a o obiadkach zapomnij...Moim zdaniem efekt byłby taki, że to kobieta miałaby WSZYSTKO na swojej głowie...

image

ahhh ja wiem wydaje mi się że to indywidualne podejście mężczyzny z drugiej strony zalezy co zrobi na obiadek my stwierdzimy że to przystawka a on że to danie główne:)

image

:-) Być może...Ale jedno jest pewne - nie potrafią tak jak my robić 3 rzeczy na raz...Takie mają luzackie podejście do sprawy, wydaje mi się:-)

image

to to tak, dla nich jedna rzecz potem druga a my jak byśmy miały 4 ręce to chyba 10 rzeczy na raz byśmy zrobiły:)

image

jakby musieli to też by się nauczyli...

image
image
na pewno:)

image

Eh nie wierzę, żeby się nauczyli...Chyba zresztą dla zasady nie zgodziliby się...
Mój M. jak prasuje, to tylko prasuje; jak gotuje to tylko gotuje, jak sprząta, to tylko sprząta...No i wszystko zajmuje mu tyyyle czasu:-))
A przecież nam udaje się te wszystkie czynności sprawnie połączyć...:-)

image

tak jak ja ostatnio
robiłam obiad zabawiałam koleżanke przy okazji nakarmiłam zwierzęta i coś tam jeszcze sprzątałam a ta się tylko na mnie patrzała ja mówie spokojnie zaraz zrobię i już:)

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (429 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Dobry ortodonta (38 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

do góry