Widok

urodziny 4-ro latka co na prezent?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak myslicie?? co można kupic chłopcu w wieku 4 lat na prezent??

dodam ze ma duzo klocków lego - duplo, i sporo samochodów...

a pomyslów brak :(
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
suuuper tort :-))) Zapraszam do galerii www.picasaweb.google.pl/Martyna0578
Na.cia może podpytaj Rodziców solenizanta. Ja niedługo wybieram się na urodzinki rocznego szkraba i zapytałam co kupić.
image
pytalismy rodziców, mowili zeby małego zapytac, a mały mówi ze nic... :)

dziwne wiem :) dziecko które nie chce prezentow :)
image
Na.cia sama jestem mama 4 latka i powiem tobie ze my naszemy kupujemy duzo ksiazek bardzo go interesuja slucha tez takich bajeczek na cd czytanych. Duzo teraz jest takich fajnych encyklopedii o dinozaurach np z ruchomymi dodatkami super sprawa :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9
kino- ten wątek jest z zeszłego roku :-))) !!!!
te swoje pier... to sobie wsadź! Ja akurat w to wierzę, ponieważ też mam synka 4-letniego i fakt najbardziej lub wszystko co związane z motoryzacją. Natomiast od małego interesowały go bajeczki i książeczki wszelkiej "maści". Tak jest do dziś! Uwielbia jak mu się czyta, a jak bajeczka ma dodatkowe atrakcje (typu ruchome strony, coś do odkrywania czy zagadki) to już w ogóle szał.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja nie jestem zdziwiona ze 4 latek najbardziej lubi ksiązki,sama mam 4-latę co zawsze najbardziej chce by jej kupowac ksiązeczki,codziennie jej czytac i lubi audiobooki i bardzo słucha.

Więc to ty "kino" pitolisz...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może strój pirata, albo innej postaci, którą się interesuje.
Kuba zażyczył sobie hulajnogę i klocki MOTO konstruktor - to takie koła zębate zachodzące na siebie - pomysły mi sie podobają :)
Z takich rzeczy którymi lubi sie bawić mój prawie 4 latek polecam tor wyścigowy hot wheels, gry planszowe, dinozaury.
Na prezent można tez kupić jakąś bluzkę/koszulkę/piżamkę z ulubionym bohaterem np spidermanem, albo scooby doo
image
image
Dla czterolatka można też klocki kupić nasz syn bardzo lubi budować, i ciągle powiększamy jego zbór. Cuda buduje z nich http://urwisolandia.pl/?10,kufer-z-klockami-k2-250-elementow-klockow-budowa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
to jubilat nie solenizant
Hej
Moj czterolatek najlepiej sie cieszy z paczek od cioci Asi. Ona zawsze do uzej ladnej torby pakuje:
- ksiazeczke z serii Franklin
- puzle do 100 elementow
- czekoladki kineder lub inne ale cos takiego nowego, czego nie zna
- jajo kinder
- zelki misie lub lizaki lub ciastka maslane
- jakies ubranko, np koszule + 5 par skarpet

Sunek ma radoche na kilka godzin, slodycze dzieli sobie na kilka dni, ma zabawke z jajka, na ksiazke, puzlle a do tego chetnie sie ubiera w ubranka od cioci :)

Multi Paka the best :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
dzieki za odzew... :) rozjasniło mi sie już trochę... :)
image
a ja polecam kolejkę TOMICA, kupiliśmy Stasiowi na urodziny i teraz dokupujemy kolejki i inne elementy, kolejka bardzo trwała, elementy duże, dziecko samo składa, POLECAM, bardzo duży wybór w dobrych cenach jest w MAMA I JA
image
image
To może jakiś instrument? Np. taką klekotkę http://www.instrumentydladzieci.pl/pl/p/Klekotka-dzieciol-GOKI-61926/223 albo marakasy http://malymuzyk.pl/product-pol-4204-Velton-M-24-marakasy-plastikowe-czerwone.html ? Takiemy małemu dziecku na pewno się spodoba, a może i talent muzyczny w sobie odkryje ;)
Fajna pościel/koc/dres/bluzka z ulubionym bohaterem/postacią z bajki, puzzle, kubek z imieniem, specjalne sztućce dla dzieci. U mojego przedszkolaka hitem też jest plastikowy tor dla aut Wadrea oraz gry typu spadające małpki. A także kolorowanki, książeczki z łamigłówkami i zgadywankami odpowiednie do wieku dziecka.

Jeśli chcesz to możesz mu kupić samochód na akumulator. Pewnie się ucieszy i w ładne dni będzie sobie jeździł po podwórku. Zobacz sama https://www.ekstrazabawki.pl/Auto-na-akumulator-Mercedes-G63-6x6-Czarny-p33954

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie kupię duże kartony? (19 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

Galeria twarzy - pytanie. (18 odpowiedzi)

Czy ktoś coś wie o firmie galeria twarzy - centrum Filmowe ATV. Bo mój synek dostał się ale wiem...

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

do góry